Utazás

Gyógyulj és erősödj a sószobában!

Hét dolog a sószobás kezelésekről, amit eddig talán nem tudtál.

  1. A sós levegő gyulladás csökkentő hatású, így belégzéskor és külsőleg is eredményesen hasznosítható.
  2. A sós levegőben még a legapróbb baktériumok sem élnek meg, ezáltal a sószobában a levegő rendkívül tiszta.
  3. A sós levegő belégzéskor elpusztítja a tüdőben és a légutakban lévő baktériumokat is. Így megfázás, nátha esetén is eredményesen alkalmazható.
  4. A sószobában és a sóbarlangban az asztmások, az allergiások is könnyedén gyógyulhatnak. A tüdőt tehermentesítő hatás ilyen panaszok esetén is komoly segítség lehet.
  5. A sós levegő külsőleg is hasznosítható. A meglévő tünetek kezelhetők vele, de megelőzésként is hatásos. A só ugyanis ápolja a bőrt.
  6. De a sószobában eltöltött fél óra a stressz kezelésében is hatásos. A tiszta levegőben vett nagy lélegzet csodákra képes.
  7. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy a sós levegőnek általános immunerősítő hatása is van.

 

Vagyis attól még, hogy nincsenek panaszaink, a sószobás kezelés akkor is kifejti a jótékony hatását.


Ha wellnesselni mész, és mondjuk Sárvár a célpont, élj a sószoba kínálta lehetőséggel! A Hotel Viktóriában, a Hotel Bassiana-ban, a Danubius Health Spa Resortban, a Spirit Hotelben, továbbá a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőben is találsz sószobát!


Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább