Utazás

Ha nem mozdulnál ki a szállodából a wellness alatt….

Van úgy, hogy a wellness alatt egyáltalán nem szeretnénk kimozdulni a szállodából. Előfordul, hogy csak  pezsgőfürdőzésre, gyógyvizes élményekre, szaunázásra és jó ételekre vágyunk. Ha hasonlót szeretnél, ajánlunk egy-két sárvári szállodát.

De mielőtt a felsorolásra rátérnénk, hadd tegyük hozzá, hogy a kizárólag szállodai szolgáltatásokra korlátozódó wellness nem zárja ki az aktív mozgás lehetőségét sem. És itt nem csak az úszásra gondolunk.

A Spirit Hotelben például a fitnesz különféle fajtáit próbálhatjuk ki. A jógától kezdve a gyógytornán, a speed fitneszen és a squashon át a TRX-ig  rengeteg mozgásformát választhatunk. Természetesen a vizes lehetőségek mellett. De ebben a szállodában van úszómedence, több gyógyvizes medence és exkluzív szaunavilág is. A hotel konyhája pedig szintén magas színvonalú. Vagyis ha nem mozdulnánk ki a wellness közben, a Spirit ideális választás.

Ahogy a Danubius Health Spa Resort Sárvár (fotón) is. Gyógyvizes medence itt is van, ahogy szaunázási lehetőség is. Remek a hotel étterme, és a sóbarlang is kihagyhatatlan. De itt elég nehéz megállni, hogy csak a szállodában maradjunk, ugyanis a hotel gyakorlatilag a sárvári arborétumban található. Szóval eléggé hívogatók a királyi park fái.

Ha nem mozdulnánk ki a hotelből és igazi wellness élményre vágyunk, a Bassiana Hotel is jó választás lehet. Itt pezsgőfürdő, szaunák és még jégkabin is található. És a fitneszről sem kell lemondanunk, ha itt szállunk meg. No meg a kiváló ételekről sem. Hiszen a szálloda saját, meglehetősen modern étteremmel rendelkezik.

Ugyanakkor hasonlókat kínál Sárváron a Hotel Viktória is. Itt ugyancsak van wellness részleg és az étteremért is csak pár lépést kell tennünk a hotelből.

Igaz, a Vadkert Major nem kifejezetten wellness hotel, de ha szeretjük a természetet és az állatokat, a szállás területéről majd itt sem szeretnénk kimozdulni. A Vadkertnek egyébként van egy saját szaunaháza és remek vadételeket kínáló étterme is. Szóval “passzív, félpasszív” kikapcsolódáshoz teljesen ideális ez a hotel is.

Neked melyik a legszimpatikusabb? Kattints az adott szállás nevére és tudj meg többet a lehetőségekről!

Élmény

Mennyiből hozható ki egy egy napos téli wellness?

Sok helyen olvashatjuk, hogy télen milyen jó a wellness. Ami így is van… Csak arról nem ír senki, hogy mindez mennyibe kerül mondjuk egy családnak. Mi most megtesszük.

Olvass tovább
Emlék

Arra koncentrálj, miként hozható össze a wellness, ne arra, hogy mi miatt nem!

Ezerféle okot mondhatsz, hogy miért ne menj wellnesselni. De miért tennéd, amikor a kikapcsolódás egyik leghatékonyabb formájáról van szó?

Olvass tovább