Utazás

Ha “veszélyben” a SZÉP-kártyán lévő összeg, előre is megválthatjuk a fürdőbelépőt

Május 31-éig használhatók fel a SZÉP-kártyákra 2015-ben feltöltött összegek. Sokakat érint a dolog, április végén ugyanis még 3 milliárd forint várt elköltésre. Igaz, többen a SZÉP-kártyájukról fizették a májusi 1-jei hosszú hétvégés kikapcsolódást, de még így is rengetegen lehetnek azok, akiknek “veszélyben” van a juttatásuk.

Nekik egyébként nem kell azonnal fürdőzni és szállodába menni. Több megoldással is kitolható az összeg felhasználási ideje. Szálláshely szolgáltatásért is fizethetünk előre és fürdőbelépőt is vásárolhatunk már úgy, hogy azt később használjuk fel.

A sárvári wellnessfürdőben legalábbis van erre lehetőség. Erről itt írnak. De több sárvári szállodában és apartmanban is foglalhatunk nyaralást a kártyával.

Ha ezt szeretnéd, itt találsz jó pár akciós csomagot. Amennyiben a fürdőzésre, strandolásra, wellnessre áldoznál a SZÉP-kártyán lévő összegből, a lehetőségekről itt tájékozódhatsz.

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább