Utazás

Hogyan kell böjtölni? Megmutatjuk, melyik a helyes módszer és mire jó (VIDEÓ)

Időnként mindenkire ráfér egy kis böjtölés. Van, hogy valamilyen egészségügyi panasz miatt döntünk a diéta mellett, máskor pedig egyszerűen a megelőzés vezérel minket, amikor a léböjt kúrát választjuk. Igazából mindegy is az indíttatás, a lényeg, hogy időnként meg kell szabadulni a szervezetünkben felhalmozódott méreganyagoktól. Ha pedig így teszünk, akkor sokkal ellenállóbbak leszünk a civilizációs ártalmakkal szemben, továbbá az egészségügyi problémákkal is könnyebben megbirkózunk. A léböjt kúra tehát nagyon hasznos, de a módszer nem mindegy. Mi most ezért bemutatjuk a sárvári Danubius Hotel szakértőjének segítségével a legfontosabb részleteket. Nézz bele a videóba Te is!

Élmény

A Danubius Hotel tippjei a nyaralás előtti időszakra

Ha nyaralásról van szó, a családok többsége a nyár második felét választja. Különösen aktuális ezért az a Daubius Hotel blogjában nemrég postolt bejegyzés, amiben az utazás előtti időszakra adnak néhány praktikus tanácsot.

Olvass tovább
Kaland

Spirit Hotel szakértői mondják el, mire figyeljünk a gyógyfürdőzéskor (VIDEÓ)

Hogyan kell gyógyfürdőzni? Egyértelműnek tűnik a válasz, sokan mégsem ismerik az alapvető szabályokat. Ezért mi most egy rövid videóban próbáltunk bemutatni néhány fontos tudnivalót, amihez a sárvári Spirit Hotel szakértőit hívtuk segítségül. Nézz bele Te is kisfilmbe!

Olvass tovább