Utazás

Időjárás: ilyen nyár nem mostanában volt

Aki a nyár második felére időzítette a nyaralást, jól választott. Már ha Sárvárra készül. Ide ugyanis remek időt ígérnek a meteorológusok. Mutatjuk a részleteket.

Egy napos strandolás vagy hosszabb nyaralás esetén sem nagyon nyúlhatunk mellé, ha Sárvárra készülünk. Itt ugyanis a következő másfél hónapban tartósan esős idő nem várható. Persze egy-két zápor előfordulhat, de a sárvári fürdőben pont az a jó – sok más dolog mellett -, hogy rossz idő esetén be lehet húzódni a belső térbe, ahol ugyanúgy lehet csúszdázni, lazulni, pezsgőfürdőzni és úszkálni, mint a szabadban.

No, de ez csak a “B” verzió…

Nagyon úgy tűnik, hogy nem kell tervezni benti fürdőzést. Az Accuweather előrejelzése szerint július hátra lévő részében szinte végig 30 fok körüli hőmérséklet lesz. Eső nélkül.

És augusztus elején is hasonló időre kell készülni. Egy-két zivatar 7-e körül lesz. De ezt leszámítva a hónap végéig napsütéses nyárias idő várható.

Szóval bátran tervezhetsz sárvári strandolást a nyár hátralevő időszakára is.

Mi várunk!

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább