Utazás

Ilyen ma egy igazán modern apartman – Így aztán tényleg élmény lehet a nyaralás

Attól még lehet minőségi egy szállás, hogy az egy apartman. Sárváron erre rengeteg jó példát találni. A most gyűjtött képek alapján valószínűleg Te is hasonlóképpen gondolod majd.

Mindjárt elsőként mutatjuk a Levendula Apartmanházat, ahol hét, legalább ennyire igényes szállás várja a vendégeket.

18-2

Igazán igényes kialakítású az Onyx Luxury is, ahol 26 exkluzív, teljesen felszerelt lakás közül választhatnak a vendégek.

5-3

 

De ha már a minőségi apartmanokat említjük, ki kell emelnünk a Zafír és a Rubin apartmanházat is. Amik mindössze 200 méterre találhatók a fürdőtől.

22img_2754

 

Ugyanakkor érdemes szólnunk a Vadkert Major apartmanjairól is. Ezek a lakások azoknak a családoknak ideálisak igazán, akik szeretik a természetet és szívesen ébrednek olyan környezetben, ami csak a vidéki közegre jellemző.

Vadkert Major apartman

 

Neked melyik a leginkább szimpatikus? Szerintünk nem könnyű a választás.

Olvasd el a kapcsolód bejegyzéseket is!

 

 

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább