Utazás

Milyen idő lesz 2017 nyarán?

Hamarosan itt a nyár, de vajon milyen időjárással indul a strandszezon? A máskor is használt Accuweather oldalon néztük meg a következő hónap előrejelzését. Eszerint átlagban 27-28 fokos nappali hőmérsékletre kell számítani.

Ami ugyan nem az a kimondott kánikula, de legalább eső nem várható. Szóval kirándulásra kiváló lesz a júniusi hőmérséklet, de akár termálvizes medencében is nyugodtan lazíthatunk. Ehhez biztosan nem lesz hűvös a 25 fok sem. A lazításra Sárváron több kültéri medencében is van lehetőség. Ahol egyébként a “nyári időszámítás” június 15-én kezdődig. A belépőjegyek árai is ekkortól emelkednek csak. Persze nem túl sokkal. A főszezonban csak 200 forinttal kell többet fizetni egy teljes napra a felnőtteknek. A pontos árak itt.

Az időjárási előrejelzés szerint a nyár további részében is hasonló hőmérsékletre kell számítani. Kánikula a jelenlegi információk szerint nem nagyon valószínű. Ezért azok, akik még keresik a nyaralás helyszínét, olyat válasszanak, ahol kinti és benti medencék is találhatók szép számmal. Vagyis bizonytalan idő esetén sem kell lemondani a fürdőzés élményéről. Sárvár ilyen. Itt rengeteg kinti medence, csúszda is található (csúszdák itt). Köztük olyan medencék is, ahol termálvízben lazíthatunk. Szóval nem fogunk fázni. Emellett természetesen családi wellness részleg és gyógyfürdős medencék is találhatók itt.