Utazás

Told ki a nyarat! – Fürdőzz szeptemberben is Sárváron!

Sajnos a nyár lassan véget ér. De ez még nem azt jelenti, hogy jó időre már nem számíthatunk. Tó partra nyilván nem érdemes menni, hiszen bizonytalan az időjárás, viszont fürdővárosba nyugodtan indulhatunk.

Szóval ha maradt szabi szeptemberre, érdemes ránézni a szállodák őszi csomagjaira. Ha ezek közül választasz, talán még strandolhatsz is. Ha máshol nem, a termálvizes kúttal rendelkező sárvári szállodák vagy a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő gyógyvizes külső medencéiben.

Ha tehát kitolnád egy kicsit a nyarat, már találsz kifejezetten őszi csomagokat a szállodák honlapjain. A Hotel Bassiana (képen), a Spirit Hotel, a Harmónia Termál Hotel és a VitalMed szálloda weboldalain is fedeztünk fel ilyen ajánlatokat.

A változékony idő miatt pedig ne aggódj. Ha rosszabbra fordulna az idő, szaunázással, a szállodák wellness részlegében történő lazítással és a fürdő élményrészlegének felderítésével is biztosan jól telik a Sárváron töltött idő.

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább