Wellness, gálavacsora, tűzijáték, élő zene. Rengeteg féle szilveszteri csomag közül választhatsz. Mutatjuk a sárvári hotelek év végi ajánlatait.

A Harmónia Termál Hotel ***Superior két szilveszteri csomagajánlatot is kínál. Mindkettőben nagy hangsúlyt kap a wellness, de természetesen külön szilveszteri vacsorát is ajánlanak. Tudj meg többet itt.

A VitalMed a fürdővel összekapcsolt szálloda, ezért a szilveszteri buli – magától értetődően – a fürdőben lesz. Az itteni fürdős programokról már korábban írtunk, ha kíváncsi vagy, itt megnézheted. A szálláslehetőség részleteit itt találod. 

A Hotel Arborétum több különböző programot is kínál. Például wellness lehetőséget a sárvári fürdőben vagy szilveszteri gálavacsorát a Nádasdy étteremben. A csomagok és árak itt.

A Hotel Bassiana-ban komoly szilveszteri programot kínálnak: 4 fogásos vacsora, éjféli menü, egész éjszaka élő zene, tombola… Az itteni csomag egyébként 3 éjszakára szól. Ja, és a saját wellnessrészlegben lehet lazítani. Az árak és a részletek itt.

A Danubius Hotels sárvári szállodájában is lesz szilveszteri program. Három napos kikapcsolódást kínálnak itt. Lesz élő zene, tűzijáték, tombola, ahogy annak szilveszterkor lennie kell. A szállás részletei itt.

A Hotel Viktóriában is találunk külön szilveszterre összeállított csomagot. Ebben megint csak kiemelt helyen szerepel a wellness lehetőség. Érdemes megnézni. Árak, részletek itt.

A sárvári Apartman Hotel igencsak kedvező áron kínálja a szállásokat. Itt programlehetőségként a wellnessfürdőbe szervezett szilveszteri bulit ajánlják. Részletek.

A Parki Innben szenzációs szilvesztert ígérnek, méghozzá gálavacsorával, élő zenével, showműsorral, tombolával. És a csomagban természetesen szerepel a belépő a sárvári fürdőbe – ugye itt közvetlen az átjárás. Az árakat és a részleteket nézd meg a szálloda honlapján.

Ha pedig luxus környezetben szeretnéd eltölteni a szilvesztert, akkor a Spirit Hotel ajánlatát mindenképpen böngészd át. Itt négy éjszakás csomagot kínálnak. Ha ezt választjuk, nem mindennapi szilveszteri programban lehet részünk. És nem csak 31-ére szerveznek itt eseményeket. Lesz ugyanis előszilveszteri és újévi program is. Részletek, árak a klikk után.

Reméljük, tudtunk segíteni! De még egy dologra azért felhívnánk a figyelmedet

Azt se felejtsd el, hogy Sárváron számos nagyon jó apartmant is találsz. Így, ha mondjuk a fürdőben töltenéd a szilvesztert (erről részletek itt) és csak szállást keresel, akkor nézd meg az apartman és magánszállás kínálatot is.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!