Ennyibe kerül egy sárvári fürdőbelépő. Megnéztük, mennyit kell fizetni a felnőtt és a gyermek napi belépőkért és a kedvezményes jegyekért.

Egy felnőtt sárvári fürdőbelépője 3 ezer 200 forintba kerül. Ezzel a jeggyel a fürdő élménymedencéiben, gyógyvizeiben és a strandon találhatóakban is fürdőzhetünk reggeltől estig. Azaz reggel nyolctól este tíz óráig. Kedvezményes fürdőbelépő délután négy és este hét órától váltható. Előbbi 1900 forintba kerül. Amennyiben kiemelt és iskolaszüneti időszakon kívül, hétköznap (hétfőtől csütörtökig) megyünk, akkor pedig 1500 forintba. Az esti kedvezményes jegy ára 950 forint. A diákoknak természetesen jár kedvezmény, nekik 1700 forint a sárvári fürdőbelépő.

Nézzük a családi- és gyermekbelépők árait!

A családi belépő két felnőtt és egy gyermek esetén 6 ezer 800 forintba kerül, ugyanez két gyermek esetén 7 ezer 900 forintba, míg három gyermeknél 9 ezer forintba, négynél 10 ezer 100 forintba. Egyébként egy gyermekbelépőért (3-14 éves kor) 1500 forintot kell fizetni. Három évesnél fiatalabb gyermekek esetén a belépés ingyenes.

A fürdő honlapján tájékoztatnak arról is, hogy az Erzsébet-kártyával fizető nyugdíjas vendégek számára a belépőjegy ára – a kártyán felhasználható összeg erejéig – alkalmanként 1700 forintba kerül.

Ha szaunáznánk is

A sárvári fürdőbelépő kiegészíthető szaunavilág jeggyel is. Ennek a napijegye 1600 forint. Délután négy órától itt is váltható kedvezményes jegy. Ez 900 forint.  Este héttől pedig 700 forint. Az öt alkalomra szóló bérletért 6 ezer 300 forintot kell fizetni. A szauna-felöntés ára pedig 300 forint.

Van, hogy a vendégeknek éjszakai fürdőzésre is lehetőség kínálkozik

Az ilyen szervezett programra szóló belépőjegy ára 1500 forint, a kiegészítő jegy a napi jegy mellé pedig 500 forintba kerül.

Úszójegy is váltható

Az úszómedencét természetesen plusz díj megfizetése nélkül használhatják a fürdőzők. De lehetőség van külön úszójegy váltására is. A felnőtteknek ez 900 forintba kerül, a diákoknak 700 forintba, míg a gyerekeknek (3-14) 500 forintba.


A nyugdíjas korú vendégeknek a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe való kedvezményes belépésre keddenként van lehetőség.


Nézd meg itt még részletesebben, hogy mennyibe kerül a sárvári fürdőbelépő. Ugyanitt aktuális programokat, kedvezményeket  is találsz.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Atmoszféra apartmanok

Válassz szállást az Atmoszféra apartmanok kínálatából! Az aktuális ajánlatokért irány a szállás weboldala!

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!