A Spirit Hotel szakértői szerint az idei év slágere a bio wellness lesz. Ami azt jelenti, hogy a lazítás során a külső-belső wellness természetességére is odafigyelünk. Vagyis a bio szemlélet szerint étkezünk, és a hagyományos wellness, testi kényeztetés esetében is szem előtt tartjuk a természetességet. De hogyan lehetséges ez? A sárvári Spirit Hotel ad ehhez egy kis segítséget.

Egyre többen választják pihenés céljából a wellness szállodákat és a wellness központokat. Ahhoz azonban, hogy valóban élvezhessük a wellness előnyeit, fontos, hogy a tudatos életmód és a preventív szemlélet a mindennapjaink részévé váljon. Hozd ki idén a maximumot a wellness élményből, és próbáld meg becsempészni a bio szemléletet a testi-lelki megújulásod minden területére!

  1. Étkezz egészségesen!

Egészségünk megőrzésének alapja a kiegyensúlyozott, egészséges étkezés. A jó közérzethez elengedhetetlen, hogy ne csak kívülről, hanem belülről is jót tegyünk a testünkkel. Sokat segíthetünk szervezetünk tehermentesítésén, ha a tartósító szerekkel teli szénhidrátdús ételeket friss zöldségekre és gyümölcsökre cseréljük. Wellnesseléshez válassz olyan szállodát, amelynek a konyhája friss és nagyrészt helyi termelőktől beszerzett alapanyagokból készíti el egészséges ételeit!

  1. Használj bio kozmetikumokat!

Belegondoltál már, hogy naponta hány különböző kozmetikummal érintkezik a bőröd? Testápoló, tusfürdő, arcradír és arcpakolás, sampon, dezodor, parfüm – és a listának még koránt sincs vége. Bár többségüket személyes higiéniánk és testünk ápolásának érdekében alkalmazzuk, a tápláló anyagokkal együtt számos olyan adalékanyagot is a bőrünk alá juttatunk, amelyek hosszú távon károsíthatják egészségünket. Dr. Torhosi Tünde, a mySPIRIT skincare biokozmetikai termékcsalád fejlesztésében résztvevő Blue Diamond díjas spa- és wellness menedzsere szerint akárcsak az élelmiszerek esetében, a kozmetikumoknál is fontos a természetesség. A szintetikus illatanyagok, kőolaj származékok, alumínium származékok hosszú távon károsíthatják bőrünk szerkezetét, sőt akár a hormonrendszerünkre is kihathatnak. Keresd azokat a termékeket és kezeléseket, amelyeket bio alapanyagokkal készítenek és végeznek!

  1. Aknázd ki a természet kincseit!

Hazánk igazán gazdag gyógyvizekben, vétek lenne nem kihasználni áldásos hatásukat. Termálvizeink mozgásszervi, nőgyógyászati, emésztési problémáink kezelése mellett képesek csodát tenni a bőrünkkel is. Wellnesseléskor a termál mellett érdemes rendszeresen látogatni a szaunát és a sókamrát is, hiszen bőrszépítő hatása mellett előbbi a méregtelenítésben, utóbbi pedig a légúti problémák kezelésében nyújthat segítséget.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük