Kaland

Instagram fotókon mutatjuk, mennyi minden vár Sárváron a wellness lehetőségek mellett

Kétségtelenül a fürdő a legnagyobb vonzerő Sárváron, de azért rengeteg más kikapcsolódási lehetőség vár még itt a fürdőzésen kívül is. Mutatunk ezek közül néhányat, méghozzá a korábban Sárváron kikapcsolódók fotóin keresztül.

Kölcsönözhetsz például bringákat, amikkel bejárhatod a Sárvári Bringások által ajánlott túraútvonalakat. Vagy a várost, esetleg a Rába parti zöld környezetet.

De ha aktív kikapcsolódásra vágysz, próbára teheted a bátorságodat a Sárvári Kalandparkban.

Vagy remek mozgás lehet, ha körbejárod – esetleg futod – a sárvári csónakázó tavat, de az az igazi, ha evezel is egyet. Ezt nyáron egészen este 8 óráig megteheted.

Arra is hasonlóképpen bíztatunk, hogy nézz el a Sárvári Arborétumba is.

@peanutartt által megosztott bejegyzés,

Ahogy arra is, hogy sétálj egyet a várparkban, és ha már ott vagy, nézz be a Nádasdy Ferenc Múzeumba is.

Remek kikapcsolódási lehetőséget kínál – főleg, ha gyerekekkel érkezel Sárvárra -, a Vadkert Major. Itt lovagolni is tanulhatsz. De nagyon sokan érkeznek a Vadkertbe az állatsimogató miatt is.

Jó tudni, hogy a várost bejáró “kisvasútnak” itt van az egyik megállója. Nyári időszakban ugyanis a “vonat” gyakorlatilag tömegközlekedési eszközként is szolgál. Hiszen a távolabbi apartmanokból pillanatok alatt a fürdőhöz lehet utazni vele – érdemes ezzel is kalkulálni.

Esti kikapcsolódásnak pedig egyértelműen egy jó vacsorázást ajánlunk akár a legújabb helyi éttermekben.

Desszertnek pedig jöhet egy sétálás közben elfogyasztott fagyi.

És ez csak néhány program. Ennél jóval több minden vár Sárváron.