Utazás

Sárvár az egyik legnépszerűbb úti cél az ünnepek alatt

A trivago.hu szálláskereső weboldal készített egy összesítést, amiből kiderült, hogy Sárváron már 93 százalékos a foglaltság az ünnepi időszakra.

Hajdúszoboszló és Hévíz mellett Sárvár is népszerű célpont

A Trivago ugyanakkor azt is közölte, hogy a szálláskereső oldalon a szilveszteri kikapcsolódást érintően a magyarok körében a belföldi úti célok közül – Budapest mellett – idén is a fürdővárosok, köztük Sárvár szállásai kapják a legtöbb keresést.

Négy csillagos szállásokat keresünk idén

Míg tavaly a legkeresettebbek a kategória nélküli szálláshelyek – apartmanok, apartmanhotelek, vendégházak – voltak, addig idén arányában a 4 csillagos szállások iránt érdeklődnek a legtöbben a magyar utazók közül. A 3 csillag most is a középmezőnyben van, míg az 5 csillagos hotelekre harmadannyi keresés érkezik a Trivagón, mint az előbbire.

 

Fotó: Park Inn Sárvár

Élmény

Mennyiből hozható ki egy egy napos téli wellness?

Sok helyen olvashatjuk, hogy télen milyen jó a wellness. Ami így is van… Csak arról nem ír senki, hogy mindez mennyibe kerül mondjuk egy családnak. Mi most megtesszük.

Olvass tovább
Emlék

Arra koncentrálj, miként hozható össze a wellness, ne arra, hogy mi miatt nem!

Ezerféle okot mondhatsz, hogy miért ne menj wellnesselni. De miért tennéd, amikor a kikapcsolódás egyik leghatékonyabb formájáról van szó?

Olvass tovább