Utazás

Te mit nézel meg először a szálloda honlapján, ha szállást foglalsz a nyaralásra?

A legtöbben az elsők között a szoba kialakítására kíváncsiak. És nem csak, hogy kíváncsiak, hanem ez nagyban befolyásolja is a döntésüket. Te is ilyen típus vagy? Ha igen, nézz rá erre a friss gyűjtésünkre, amiben helyi szállodák szobáinak fotóit mutatjuk meg. Most csak hatot, de később jön a többi is.

Kezdjük a fürdő környékén lévő szállásokkal! A VitalMed hotelnek, a fürdő szállodájának a szobái így néznek ki. Még több kép itt. 

_MG_2670

Az ugyancsak a fürdővel átjárható szálloda a Park Inn. Itt egy átlagos szoba ilyen.

csaladi-szoba-osszekoto-ajtos-01

A Vadkert Majorban a szállodai rész szobái így mutatnak. Az itteni apartmanokról egy későbbi postban írunk. 

thumb.php_

A szintén a fürdő mellett lévő Harmónia Thermál Hotelben egy standard szoba ilyen.

Harmonia-Hotel-600x402

Míg a Mirage Hotel ilyen környezetet ígér azoknak, akik Sárvárra látogatnak és itt szállnak meg.  

92

A hatodik Sárvár legexkluzívabb szállodájának prémium szobája. A Spirit Hotelbe érkezők ilyen kényelemre és luxusra számíthatnak – minimum. 

13_maxi


Neked melyik a legszimpatikusabb? Válassz és tölts el Sárváron pár napot! Ha pedig még nem tudtál dönteni, hamarosan mutatunk újabb hat szállodai szobát. Nézz vissza később is a sarvar.hu-ra.


 

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább