Ha az őszi wellnesst említjük, a legtöbbünknek a szaunázás jut eszünkbe. Nem véletlenül, hiszen októberben, novemberben már ismét vágyunk egy kis melegre. Nem beszélve arról, hogy ekkorra már a nyári szabadság is csak egy távoli emlék. Így az őszi szünet idejére már a legtöbbünkre ráfér egy pár napos aktív szaunázós lazítás. Mi most megnéztük, hogy hol lehet ezt megtenni a sárvári szállodák közül.

Ha tehát szaunázós wellness hétvégére indulnál az ősszel, akár ezek közül a szálláshelyek közül is választhatsz.

Az egyes sárvári szállodák komplett szaunavilággal rendelkeznek. A Spirit Hotelben (képen) például a hagyományos finn szauna és a gőzfürdő mellett stollen szauna, infraszauna, bioszauna, lakónium és aroma kabin is található.

523_maxi

A Danubius Health Spa Resortban is hasonlóan nagy a választék. Ha itt szállunk meg, akkor 140 négyzetméteres szaunavilágban lazíthatunk, ahol egyebek mellett finn és infraszauna, aromakabin és gőzfürdő is található. A Hotel Bassiana wellness részlegén is többféle szauna várja a vendégeket  – finn és infraszauna is. A Harmónia Termal Hotelben finn szauna, gőzkabin és infraszauna található, míg a Vadkert Majorban egy komplett szaunaház kínál lehetőséget a kikapcsolódásra.

thumb.php

Itt finn szaunában, infraszaunába és gőzkabinban is feltöltődhetünk. A Hotel Viktóriában ugyancsak kínálkozik lehetőség szaunázásra.

De azért ne felejtsük ki a felsorolásból azokat a sárvári szállodákat se, amikből közvetlenül átjárhatunk a fürdőbe. Hiszen a Park Inn és a Vitalmed Hotel szobaárai is tartalmazzák a wellness részleg szaunahasználatának a lehetőségét.

Ha tehát őszi wellnesshez keresel szállodát, a felsoroltak jó alternatívát jelenthetnek. De más sárvári szálláslehetőségeket is szívesen ajánlunk a figyelmedbe. Amennyiben ezekre lennél kíváncsi, ide klikkelj!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük