Itt a nyár, indulnak a szabadtéri programok, megyünk strandolni, nyaralni… Ezért szinte mindenkit foglalkoztat, hogy vajon milyen lesz a nyár időjárása? Mi megnéztünk az előrejelzést. Ha Te is kíváncsi vagy, klikk! Mutatjuk, hogy lesz-e kánikula a szabadság alatt.

A több hétre közölt nyári időjárás előrejelzés nyilván nem száz százalékig pontos. De azért arra jó, hogy nagyjából lássuk, mire lehet számítani időjárás ügyileg. Most az Accuweather előrejelzése szerint június utolsó hetére 30 fok feletti hőmérsékletet jósolnak. És úgy tűnik, akkor komolyabb eső sem lesz.

Sárvár fürdő

És, ami nagyon jó hír, hogy nagyjából ez folytatódik egész júliusban. A nyári időjárás előrejelzés szerint egy-két nap kivételével ebben a hónapban szinte végig zavartalan lesz a napsütés. A hőmérséklet viszont csak 30 fok közeli lesz. Szóval kánikulára júliusban nem kell számítani. A nyár középső hónapjában csak az utolsó hét lesz kicsit esősebb. Ahogy augusztus első hete is. Viszont utána megint jön a ragyogó napsütés. Az Accuwather időjárás előrejelzése szerint 7-étől 26-áig egy csepp eső sem lesz. És utána is legfeljebb egy-két felhő zavarhatja csak meg a nyaralást. Az augusztus 20-ai időjárás úgy tűnik, most végre jól alakul. 25 fokot és napsütést ígérnek.

Nyári időjárás előrejelzés

Egy két zivatar azért lehet – Klikk a képre!

Összegezve a nyári időjárás előrejelzésben olvasottakat: kellemes nyári idő várható szinte az egész szezonban. Igazi kánikula nem lesz, de ettől függetlenül strandolni tudunk majd. Ami pedig különösen bíztató, hogy számos szabadtéri fesztiválon vehetünk részt, és szinte bármelyik nyári hétre időzíthetünk aktív, kinti kikapcsolódást anélkül, hogy bosszankodni kellene az időjárás miatt. Úgy legyen…

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük