Öt Sárvár környéki úti cél, amit a Tourinform irodában kölcsönözhető e-bike-ok segítségével is meglátogathatsz.

Ha Sárváron jársz, a fürdőzés mellett vegyél részt aktív programokon is. Ha teheted, jár be a környék látnivalóit is. Ehhez a hagyományos bringák mellett akár elektromos kerékpárokat is kölcsönözhetsz. Amiknek a hatótávolsága egyébként 70 kilométer (teljesen elektromos üzemmódban), így akár távolabbi helyeket is felfedezhetsz. Bátran tervezhetsz egy őszi kirándulást mondjuk a Ság hegyre. Ez az úti cél ugyanis mindössze 21 kilométerre található Sárvártól.

Sárvár biciklitúra

De említhetnénk a Jeli Varázskertet is. Ez az arborétum 25 kilométernyi távolságra van Sárvártól. Ugyanakkor Szombathelyre se sokkal hosszabb az út. Mindössze 26 kilométer a táv. Ahol aztán tényleg rengeteg a látnivaló. De elmehetsz bringával Ölbőre is, ahol körbejárhatod a Szent Miklós Gyógyfüves Házat és Kneipp Kertet. A táv: 10,3 kilométer. Vagy egészen Bükfürdőig is elkalandozhatsz, ahol számtalan szabadtéri, ősszel is kiváló program vár. Van itt felnőtt játszótér, Kneipp park, itt a Kristály torony is (ez egy kalandparkszerű építmény) és rendszeresen szerveznek a városban termelői piacot is. 

Szóval távolabbi kiránduló helyeket is bőven találsz Sárvár környékén. De ne feledkezz meg arról se, hogy a városban is számos tematikus útvonal vár. Bringázhatsz a csónakázó tó felé, a Nádasdy-várnál vagy egyszerűen csak kalandozhatsz a belvárosban.

Ha tehát kölcsönöznél elektromos bringát, nézz be a Tourinform irodába! Egy óra mindössze 600 forintba kerül, de fél és egy napra is bérelhetők a kerékpárok.


A Sárvár környéki bringás túraúton már kerékpáros szervízpont is található. Így ha a kirándulás alatt gyors javításra szorul a bicaj, ezeket a nyilvános szervizeket bármikor igénybe veheted.


VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük