Először is a fürdő belépőjegy árait, továbbá a nyitva tartást és a megközelítést. Mutatjuk ezeket.Ha egy napos wellnessre megyünk, rendszerint már reggel elindulunk otthonról. Ha így teszünk és Sárvár az úti cél, akkor már reggel 8-tól csobbanhatunk. Persze kiemelt ünnepi időszakban ez változhat, de általánosságban elmondható, hogy már 8-tól lehet belépőt váltani. Este pedig egészen 10 óráig tölthetjük itt a napot. Úgyhogy, ha valaki igazán ki szeretne használni minden wellness lehetőséget a fürdőben, összesen 14 óra áll a rendelkezésére.

És, ha már itt tartunk, nézzük meg az árakat. A fürdőbelépő a felnőtteknek 3 ezer 200 forintba kerül, a gyerekeknek három év alatt ingyenes, 14 éves korig pedig 1 ezer 300 forint. De kérhető családi fürdőbelépő is. Ez természetesen kedvezőbb árfekvésű.

Wellness SZÉP-kártyával

Viszont van úgy, hogy egy közeli településről, városból érkezünk fürdőzni. Akkor ideális lehet egy délutáni lazítás vagy egy esti wellness. Ha kipróbálnánk ezt, olcsóbb jegyet válthatunk. A délután négy óra utáni felnőtt fürdőbelépő 1 ezer 500 – 1 ezer 900 forintba kerül attól függően, hogy hétköznap vagy hétvégén mennénk. Az este hét utánra szóló fürdőbelépő pedig 950 forintért váltható. Ha kíváncsi vagy a teljes kínálatra, nézz körbe itt!

És akkor jöjjön a harmadik fontos dolog, a megközelíthetőség. Ahhoz, hogy Sárvárra eljussunk, nem kell feltétlenül autóba ülnünk. A közeli megyékből és a környező településekről tömegközlekedéssel is könnyedén eljuthatunk. A busz- és vonatközlekedés is megoldott. Erre vonatkozóan a fürdő a saját honlapján részletes tájékoztatást közöl. Szerintünk érdemes megnézni.

Ahogy azt is, mennyi minden vár rád, ha Sárvárt választod. Erről a blogunk korábbi bejegyzéseiben olvashatsz.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük