Kaland

Járd be Sárvár környékét elektromos kerékpárokkal!

Öt Sárvár környéki úti cél, amit a Tourinform irodában kölcsönözhető e-bike-ok segítségével is meglátogathatsz.

 

Ha Sárváron jársz, a fürdőzés mellett vegyél részt aktív programokon is. Ha teheted, jár be a környék látnivalóit is. Ehhez a hagyományos bringák mellett akár elektromos kerékpárokat is kölcsönözhetsz. Amiknek a hatótávolsága egyébként 70 kilométer (teljesen elektromos üzemmódban), így akár távolabbi helyeket is felfedezhetsz. Bátran tervezhetsz egy őszi kirándulást mondjuk a Ság hegyre. Ez az úti cél ugyanis mindössze 21 kilométerre található Sárvártól.

Sárvár biciklitúra

De említhetnénk a Jeli Varázskertet is. Ez az arborétum 25 kilométernyi távolságra van Sárvártól. Ugyanakkor Szombathelyre se sokkal hosszabb az út. Mindössze 26 kilométer a táv. Ahol aztán tényleg rengeteg a látnivaló. De elmehetsz bringával Ölbőre is, ahol körbejárhatod a Szent Miklós Gyógyfüves Házat és Kneipp Kertet. A táv: 10,3 kilométer. Vagy egészen Bükfürdőig is elkalandozhatsz, ahol számtalan szabadtéri, ősszel is kiváló program vár. Van itt felnőtt játszótér, Kneipp park, itt a Kristály torony is (ez egy kalandparkszerű építmény) és rendszeresen szerveznek a városban termelői piacot is. Ősszel ezekben az időpontokban.

Szóval távolabbi kiránduló helyeket is bőven találsz Sárvár környékén. De ne feledkezz meg arról se, hogy a városban is számos tematikus útvonal vár. Bringázhatsz a csónakázó tó felé, a Nádasdy-várnál vagy egyszerűen csak kalandozhatsz a belvárosban.

Ha tehát kölcsönöznél elektromos bringát, nézz be a Tourinform irodába! Egy óra mindössze 600 forintba kerül, de fél és egy napra is bérelhetők a kerékpárok.

Élmény

Mennyiből hozható ki egy egy napos téli wellness?

Sok helyen olvashatjuk, hogy télen milyen jó a wellness. Ami így is van… Csak arról nem ír senki, hogy mindez mennyibe kerül mondjuk egy családnak. Mi most megtesszük.

Olvass tovább
Emlék

Arra koncentrálj, miként hozható össze a wellness, ne arra, hogy mi miatt nem!

Ezerféle okot mondhatsz, hogy miért ne menj wellnesselni. De miért tennéd, amikor a kikapcsolódás egyik leghatékonyabb formájáról van szó?

Olvass tovább