Az elmúlt év rekord számú hosszú hétvégét tartalmazott, összesen kilenc alkalommal volt lehetőségünk hosszabb-rövidebb kikapcsolódásra indulni. Sajnos 2019-ben ennyi nem jön össze, de azért talán a hét hosszú hétvége sem olyan rossz kiindulási alap így az év elején.

Igaz, ebből egyen már túl is vagyunk, újévkor el is “lőttük” az elsőt. Szóval, már csak hat maradt. Ami viszont jó hír, hogy túl sokat nem kell várni a következőre. Március 15-e ugyanis péntekre esik, így ott lesz egy három napos hosszú hétvége. Ezt követi majd a húsvét. Mivel nagypéntek is munkaszüneti nap, ezért az ünnep idén is négy napos. Április 19-étől 22-éig tart majd a pihenő. A következő hosszú hétvége pünkösdkor lesz, június 10-én a pünkösdhétfővel együtt lesz lehetőségünk akár három napos nyári, “szabadságmentes” kikapcsolódásra indulni.

Augusztus 20-a végre négy napos lesz. Idén az államalapítás ünnepe keddre esik, így ott négy szabadnapunk lesz egyben. Persze a plusz napot majd le is kell dolgozni, ennek az időpontja augusztus 10-e.

Az őszi ünnepek közül sajnos csak a november 1-jéhez kapcsolódóan lesz hosszú hétvége. Mivel mindenszentek péntekre esik, így ott három napos pihenővel számolhatunk. Aztán ott van még a karácsony. Az idén szenteste kedd, karácsony napja szerda, 26-a csütörtök, a pénteket pedig előre (december 14-én) ledolgozzuk majd. Így 2019 hat napos pihenéssel zárul. Ez igen…

Te melyik hosszú hétvégét használod ki egy kis lazításra? Tervezd meg már most, hogy mikor mennétek mondjuk wellness-szelni! Ha az úticél Sárvár lenne, itt mutatjuk, hogy milyen lehetőségek várnak a vasi fürdővárosban.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!