Már, amennyiben mindezt a koronavírus-járvány engedi. Jelenleg ugyanis fürdőzésre nincs lehetőség. Viszont amint a járvány “elvonul”, a nyugdíjas kedd is újraindul. A fürdő megújult honlapján legalábbis erről is lehet olvasni. Meg persze arról, hogy mit is takar pontosan a nyugdíjasoknak szóló akció. 

Röviden és tömören: wellness és gyógyfürdős élményeket féláron. A nyugdíjas igazolvánnyal (ONYFI) rendelkező vendégek keddenként 50 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak fürdőbelépőt. Egészen pontosan 1200 forintért. 

Az akció egyébként nem új kezdeményezés Sárváron. Nem túlzás talán azt állítani, hogy a csomag már évek óta a környékbeli nyugdíjasok nagy kedvence. Ami talán nem is annyira meglepő: hiszen alig több mint 1000 forintért egy egész napos gyógyfürdőzés lehetőségét kapjuk. Ráadásul egy olyan fürdőben, ahol számtalan medence közül választhatunk. És a gyógyvíz hatása is számos, öregedéssel járó mozgásszervi panasz kezelésére is alkalmas.

Szóval ha szeretsz gyógyfürdőben regenerálódni és te is az érintett korosztályba tartozol, a koronavírus-járvány lecsengését követően számolhatsz a fürdő nagysikerű féláras akciójával. 

Legyen így!

Amennyibben pedig többet szeretnél olvasni a nyugdíjasoknak szóló szolgáltatásokról, kedvezményekről, esetleg kíváncsi vagy arra, milyen TB-támogatott kezelések vehetők igénybe a sárvári fürdőben, kattints ide

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük