A termálvíz nem csak az anyagcsere, a szív- és keringési problémákra, az ízületi és izom panaszokra van jó hatással. Sokan nem is gondolnák, de a bőr egészségét is képes támogatni. Az antibakteriális hatása nyugtatja az irritált bőrt, serkenti a vérkeringést és javítja az oxigénellátást. A termálvíz felfrissíti, megfiatalítja a bőrt.

És ez egy jól látható eredmény. A termálvízben való fürdőzés után élettel teli, rózsaszínes lesz az arcbőr. A víz enyhíti a bőrpírt és hidratál. Jó hatással van a gyulladásokra, a pattanásokra. Mindamellett, hogy a termálvíz nyugtatja a szemkörnyéket is. Valamelyest ellensúlyozza a mindennapi stressz szemre gyakorolt hatását… A termálvíz – amennyiben gyógyító összetevőket is tartalmaz – képes eltüntetni az öregedés jeleit is. A szelén, a kálium, a cink például jó hatással van a bőr szépségére. De a szelén a gyulladáscsökkentő hatása mellett a bőr immun védelmét is erősíti.

Ugyanakkor önmagában a termálvíz stresszoldó hatása is befolyásolja a bőr szépségét. Ha megszabadulunk a feszültségtől, az arcbőr is kisimul. Illetve stresszmentes állapotban az alvás is pihentetőbb lesz. Ami ugyancsak jót tesz a bőrnek. 

Szóval a rendszeres gyógyfürdőzés, termálfürdőzés nem csak az ízületek egészségére van jó hatással. A keringési és anyagcsere problémák kezelése mellett a bőr szépségének megőrzésére is ideális.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük