Elindult a Magyar Turisztikai Ügynökség téli kampánya, amiben egyebek mellett a hazai gyógyfürdős lehetőségekre szeretnék felhívni a figyelmet.

Ahogy írják: hazánk közel 1500 termálkúttal és több mint 270 féle elismert ásvány- és gyógyvízzel büszkélkedhet, kétezer éves fürdőkultúránk mellett Magyarországé az egyik legnagyobb termálvíz készlet a világon. Így azoknak, akik a tavasz beköszönte előtt pihenésre, feltöltődésre és kikapcsolódásra vágynak, érdemes útra kelniük és felfedezniük hazánk különleges fürdőit, megmártózni számos gyógyvizének egyikében, majd felfrissülni a termál- és élményfürdők, valamint a szálláshelyek által nyújtott sokrétű szolgáltatások valamelyikével.

Akár Sárváron.

Merthogy az akcióban a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő is részt vesz. Ahogy több helyi szálloda is. Úgyhogy mutatjuk is, milyen kedvezményes csomagok foglalhatók Sárváron.

A Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő “Téli feltöltődés” elnevezésű csomagja csupán 7 ezer 500 forintba kerül. Ami egy fürdőbelépőt, egy szaunavilág belépőt és egy 20 perces gyógymasszázst is tartalmaz.

A Park Inn hotel korlátlan fürdőzést és szaunázást kínáló wellness csomagjában pluszként egy 20 euró értékű wellness utalványt kínál. Ami akár masszázsra, kényeztető kádfürdőre vagy testpakolásra is beváltható. Az ajánlat részletei itt.

A Danubius Health Spa Resort Sárvár akciós csomagja 32 ezer 980 forinttól indul. Ami egy két éjszakás feltöltődést tartalmaz. Természetesen extrákkal. Mint például: levendula olajos masszázzsal és levendulás aromafürdővel. De jár a vendégeknek egy, a Pannonhalmi Bencés Apátság receptje alapján készült 10 milliliteres Bencés levendula olaj, valamint 1 darab pannonhalmi levendula zsák is. A sok egyéb szolgáltatás mellett. Erről részletek itt.

A Spirit Hotel “Téli álom” csomagja az exkluzív élmények mellett prevenciós egészségügyi szolgáltatásokat is tartalmaz. Erről részletek itt. A prémium wellnesst, szaunázást és gyógyfürdőzést kínáló ajánlat 45 ezer 450 forinttól indul egy főnek.

Ha téli feltöltődésre vágynál, Sárvár jó választás. Akár egy napra, akár több napos kikapcsolódásra indulnál.

Fotó: Spirit Hotel

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük