Rohanó világunk hajlamossá tesz minket arra, hogy megfeledkezzünk arról, ami talán az egyik legfontosabb dolog a világon: a testi-lelki egyensúlyunk megtalálása és annak fenntartása.

Sokszor érezzük: úgy telik el egy-egy nap, hogy észre se vesszük, és már jön is a következő. Hétvégén aztán próbáljuk utolérni magunkat az elmaradt házimunkákkal, de máris újra itt a hétfő. Az állandó mókuskerékből nehezen szakad ki az ember, annak hatása pedig rövid- és hosszútávon egyaránt elkerülhetetlen lesz.

A legjobb dolog, amit ilyenkor tehetsz, hogy megajándékozod magadat egy nappal, ami csak rólad szól. Ez az úgynevezett day spa, azaz az egy napos teljes kényeztetés testnek és léleknek.

A day spa az a hely, ahova elmehetsz egy napra masszázsért vagy szépészeti és testkezelésért úgy, mint például a szaunázás, az öregedést gátló kezelések vagy az iszappakolás.

Day spa-nak azért hívjuk őket, mert ide csak egy napra jövünk, anélkül, hogy itt aludnánk.

Számos különböző típusa van. Élvezhetjük a kezeléseket akár egy nagy fürdőkomplexumban, de mehetünk egy kisebb spa szalonba is.

A szépészeti kezeléseket természetesen nem csak egy wellness központban kaphatjuk meg, azonban ennek nagy előnye a nyugalmi légkör.

A kisebb helyeken számolnunk kell esetleg azzal, hogy a szolgáltatások választéka nem lesz annyira széleskörű. Míg egy nagy fürdő esetében természetes a szauna sziget és a pezsgőfürdő, addig egy kisebb esetén nem biztos, hogy mindezt megtaláljuk.

A sárvári fürdő kínálatában is megtalálható a day spa csomag, ami fürdőbelépőt, szaunavilág belépőt, egy darab választható masszázs, továbbá egy csésze kávét és egy tortaszeletet foglal magába. 

A sárvári fürdő esetében is igaz tehát az, hogy a kínálat sokkal szélesebb és összetettebb, hiszen ez esetben is egy nagyméretű komplexumról van szó, ahol például számos gyógyvizes medence és pezsgőfürdő is található. A hely szaunavilága egy külön kis rész a fürdőn belül, ahol már önmagában is rengeteg időt tölthetünk el.

A day spa előnye tehát egyebek mellett, hogy stresszmentes, harmonikus a légkör, széles a kezelések választéka, illetve garantáltan professzionális kozmetikai termékeket használnak.

Mint láthatod, wellness-szelni egyetlen napon is tökéletesen megéri, aminek során a kikapcsolódás egy új formáját tapasztalhatod meg.

A már előre összeállított csomagokon kívül számos egyéb kezelés közül válogathatsz – azaz személyre szabhatod a saját day spa csomagod tartalmát.

Ha csak egy napod van, de szeretnél feltöltődni testileg és lelkileg is, akkor számodra ez lehet a tökéletes megoldás. Mutatjuk a teljes sárvári kínálatot.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük