Sárváron nem csak szállodákból nagy a választék, hanem igényes apartmanokat is találni bőven a szállások között. Mi most fotókkal együtt mutatunk ezek közül hármat, amik nagyobb társaságoknak és családosoknak is ideális lehet.

Az első sárvári apartman, amit kiemelünk, a Janus Apartman. Ez a szálláslehetőség a fürdőtől 800 méterre található. Az apartmanházban három apartmanban várják a vendéket, így egy időben akár 14 vendég is találhat itt szállást. Az apartmanokhoz saját terasz tartozik és egy kikapcsolódásra alkalmas kert is körülveszi az apartmant. Itt akár bográcsozásra, sütögetésre is kínálkozik lehetőség.

8c2edfc1

A másik apartmanunk, vagyis apartmanházunk a Zafír apartman. Ez már kicsit közelebb található a fürdőhöz, mindössze 200 méterre. Az új építésű apartmanházban 17 exkluzív, teljesen felszerelt lakás kapott helyet. Az apartmanház udvarán ha úgy szeretnénk, akár sütögethetünk is, de egy masszázsszalon is található a földszinten, ahol infraszaunát, só és hangterápiás kezelést is igénybe vehetnek vendégeink. Íme egy fotó az apartmanról.

apart3

A harmadik sárvári szálláslehetőség, amit most megnézünk a Mirzsó apartmanház. Ez az előző kettőhöz hasonlóan meglehetősen modern kialakítású. Itt négy darab apartman áll a vendégek rendelkezésére, kettő négy fős és kettő öt fős lakás. Az apartmaház egyébként közel található a fürdőhöz, méghozzá a nyári bejárat sétányán, a csónakázó tótól nem messze. Az udvaron itt is kínálkozik lehetőség grillezésre.

dscf2387

Persze ez csak három apartman Sárvárról, a városban ennél azért több szálláslehetőség közül válogathatunk. Ha kíváncsi vagy a többire, itt megnézheted a teljes kínálatot.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük