Idén tíz éves a sárvári Spirit Hotel, ebből az alkalomból több tematikus hetet is tartanak a luxusszállodában. Nézd meg, milyen programokkal várnak!

A születésnapi program része a május 21-étől 27-éig tartó tematikus wellness időszak. Ebben a pár napban lesz nordic walking program, vízi torna és masszázs bemutató. Egyes napokon smink- és stílustanácsadáson részt lehet venni. Tartanak közös jógázós programot a kertben és lesz szaunanap is. Esténként pedig zongoraesttel zárják a napot.

A gasztronómiai héten (május 28-ától) az extra finomságoké a főszerep. Lesz agárdi pálinka kóstoló, Harrer csokoládé kóstoló, Szélesi lekvár kóstoló. De lehet Hungária pezsgőt és különleges borokat is ízlelni. No, meg bio juice-okat és szörpöket is. És természetesen grillezni is lehet a Spirit kertjében.

Az egészség hét programja is hasonlóan hívogató. A június 4-étől 10-éig tartó sorozatban lesz gerinciskola, Lovász Adrienn workshop, spinning, kangoo a kertben, továbbá nordic walking és vízi torna is. De az egészséges ételek kóstolása sem marad el. Lehet juice-okat, lekvárokat és “mindenmentes” süteményeket ízlelni. Plusz ezen a héten is lesz kerti grillezés.

Aztán a sport héten lesz kangoo, spinning, nordic walking, vízi torna, bowling és még Rubint Réka alakreform edzés is – sok más program mellett. A sport hét június 11-étől 17-éig tart.

Hogy tetszenek a programok?

Ha kíváncsi lennél a teljes kínálatra és vágynál egy kis luxus kényeztetésre, ide kattints! Amennyiben foglalnál szállást, itt teheted meg.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük