Ugyan hivatalosan csak december 3-án kezdődik az advent, ünnepi programok viszont már most szombattól (november 25-étől) lesznek Sárváron. Ahogy az elmúlt években, ezúttal is a Posta tér lesz a helyszín. És ahogy máskor, idén sem maradnak el a színpadi produkciók. Ahogy a kézműves termékek, a kürtős kalács és a forralt bor sem. Nézzük a részleteket!

A városi Mikulás ünnepség például december 2-án lesz. Ezt követően, december 3-án, advent első vasárnapján fellép Újvári Tímea és Dörnyei Roland. December 8-án pénteken Vastag Csaba lép színpadra. December 10-étől pedig már minden nap lesznek zenés produkciók a Posta téren. Többek között fellép a Soulwave, Hindi Fatima és Németh Ádám, valamint a Herpenyő zenekar, Erdélyi Csilla és a Kanona Band is. A teljes névsor a mellékelt plakáton.

Sárvári Advent programok

Hozzátesszük, hogy nem csak a karácsonyi vásárnak ad helyet a Posta tér, ugyanitt szilveszteri programokra is számíthat az, aki Sárváron ünnepelné az év utolsó napját.

Ha már a decemberi programoknál tartunk, meg kell említenünk, hogy a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőben december 8-án Mikulás after party lesz. Ez egy éjszakai fürdőzős program, amikor éjjel kettő óráig lehet csobbanni, míg szaunázni éjjel egyig. De előtte még, november 24-én black friday is lesz a fürdőben. Ezen a napon 20 százalékkal olcsóbban lehet belépőt vásárolni – online. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmeteket arra is, hogy ugyanitt szilveszteri partit is szerveznek. Erről minden részletet megtaláltok ide kattintva. Ha bejönnek az éjszakai fürdőzések, érdemes klikkelni.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!