Ugyan hivatalosan csak december 3-án kezdődik az advent, ünnepi programok viszont már most szombattól (november 25-étől) lesznek Sárváron. Ahogy az elmúlt években, ezúttal is a Posta tér lesz a helyszín. És ahogy máskor, idén sem maradnak el a színpadi produkciók. Ahogy a kézműves termékek, a kürtős kalács és a forralt bor sem. Nézzük a részleteket!

A városi Mikulás ünnepség például december 2-án lesz. Ezt követően, december 3-án, advent első vasárnapján fellép Újvári Tímea és Dörnyei Roland. December 8-án pénteken Vastag Csaba lép színpadra. December 10-étől pedig már minden nap lesznek zenés produkciók a Posta téren. Többek között fellép a Soulwave, Hindi Fatima és Németh Ádám, valamint a Herpenyő zenekar, Erdélyi Csilla és a Kanona Band is. A teljes névsor a mellékelt plakáton.

Sárvári Advent programok

Hozzátesszük, hogy nem csak a karácsonyi vásárnak ad helyet a Posta tér, ugyanitt szilveszteri programokra is számíthat az, aki Sárváron ünnepelné az év utolsó napját.

Ha már a decemberi programoknál tartunk, meg kell említenünk, hogy a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőben december 8-án Mikulás after party lesz. Ez egy éjszakai fürdőzős program, amikor éjjel kettő óráig lehet csobbanni, míg szaunázni éjjel egyig. De előtte még, november 24-én black friday is lesz a fürdőben. Ezen a napon 20 százalékkal olcsóbban lehet belépőt vásárolni – online. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmeteket arra is, hogy ugyanitt szilveszteri partit is szerveznek. Erről minden részletet megtaláltok ide kattintva. Ha bejönnek az éjszakai fürdőzések, érdemes klikkelni.

Atmoszféra apartmanok

Válassz szállást az Atmoszféra apartmanok kínálatából! Az aktuális ajánlatokért irány a szállás weboldala!

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!