A nehéz időszakok átvészelése sokkal könnyebb, ha a cél motivál minket. Az, ha van miért megcsinálni egy bizonyos dolgot. Ugyanez a helyzet a koronavírus-járvánnyal összefüggő otthonmaradással is. Ha az erőfeszítéseinket valami élményhez köthető céllal jutalmazzuk, sokkal könnyebben kitartunk. Vagyis határozzuk el, hogy mi lesz az a jutalom, amivel meglepjük magunkat, ha sikerül betartani az otthonmaradás szabályait. A legkézenfekvőbb dolog szerintünk valami szabadsághoz köthető élmény. Olyan, ahol érezhetjük azt, hogy újra miénk a világ.

A szakértők szerint a tárgyi ajándék kevésbé motiváló, a birtokláshoz köthető élmény ugyanis nem olyan hosszú távú, mint amit mondjuk egy nyaralás tud nyújtani.

Ami pedig még fontos: ha kitaláltuk, mi lesz az a bizonyos jutalom, foglalkozzunk azzal rendszeresen. Legyen a mindennapok rész a motivációs gondolat. Tervezgessük mondjuk minden nap az utazást. Már amennyiben valamilyen vakáció lesz a jutalom. Ami egyébként ideális megoldás lehet. Hiszen a szabadságérzet adott, illetve hosszú távon vált ki örömöt – akár hónapokig, évekig is. Főleg akkor, amennyiben úgy veszünk részt a nyaraláson, ha tudatosítjuk, hogy ez az otthonmaradás jutalma.

Ha szerinted is működhet a dolog és te is motiválnád kicsit magadat, tervezgess akár egy sárvári vakációt… Jutalomnak szerintünk egy wellness hétvége kiváló.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!