Heteken belül itt az advent, az első gyertya meggyújtása után pedig szinte egy szempillantás alatt megérkezik a karácsony. Szóval, ha már most azon kezdesz el gondolkodni, hogy kinek milyen ajándékot vegyél, egyáltalán nem kapkodsz. Sőt, Te vagy az, aki igazán jól csinálja. Hiszen így lesz idő arra, hogy olyan ajándékot találj, aminek biztosan örülnek a szeretteid…

Mondjuk meglepheted őket wellness élménnyel. A szállodák és a gyógyfürdők weboldalain már rendelhetők karácsonyi ajándékkártyák. Sárváron a Danubius Health Spa Resort, a Park Inn, a Viktória Hotel, a VitalMed és a Spirit Hotel is kínál lehetőséget ilyenek vásárlására.

De ajándék belépőt a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőbe is vehetünk.

És hogy miért olyan jó választás wellnesst ajándékozni? Mert a pihenésre olykor mindenkinek szüksége van. Az ajándékkártya pedig akkor használható fel, amikor arra igazán szükség van. Az utazásra önszántukból kevesen áldoznak, pedig az otthontól távoli kikapcsolódásra a legtöbbünknek lenne igénye. Könnyebb kifogást találni, mint megtenni az első lépést. Ha Te vagy az, aki megteszi ezt a lépést, van motiváció, így szinte biztos, hogy a szeretteink elmennek wellness-szelni.

Miért Sárvár?

Mert itt a fiatal, az idős, a családos, az egyedülálló – mindenki jól érzi magát. Van gyógyvíz, van wellness. Rengeteg a természetközeli kikapcsolódási lehetőség. Található itt állatsimogató, kalandpark, egy gyönyörű arborétum. Közel a Rába folyó, ahol lehet evezni. Van olyan hotel, ahol helyben adott a wellness-szelés lehetősége, olyan, ahol luxus körülmények között pihenhetünk. De számos modern apartmant is lehet találni a fürdővárosban, amik csak pár percre vannak a sárvári fürdőtől. Ja, és ne feledjük a Nádasdy Ferenc Múzeumot és azt a kisvárosi hangulatot, ami számos Sárvárra érkezőt egyből megragad.

Szóval, ha teheted, ajándékozz sárvári élményt a szeretteidnek! De téged is szívesen látunk!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!