Mi legalább két okot tudunk mondani. Az egyik, hogy ilyenkor elcsíphetünk remek őszi kedvezményeket. Ha szerencsénk van, akár 20-30 százalékkal is kevesebbe kerülhet ilyenkor a foglalás. A hétköznapokon legalábbis.

A másik érv, hogy ebben az időszakban van a szervezetnek a legnagyobb igénye a gyógyító fürdőzésre. És nem csak azért, mert ilyenkor már egyre jobban vágyunk a termálvíz melegére. Hanem azért is, mert az őszi hetekben az ízületek is megérzik a nyirkosabb reggeleket és a hűvösödő időt. Gyakori, hogy a hideg hatására beszűkül a mozgás. A térd, a csípő és a hát is fájni kezd. Az elöregedés okozta problémák ilyenkor hajlamosak felerősödni. Amin természetesen segít a gyógyvíz. Csak sajnos nem elég egy-egy alkalom. Ahhoz, hogy a gyógyhatás hónapokon át kitartson, tartós legyen – és a tél folyamán se újuljon ki -, kúraszerű gyógyfürdős kezelést kell igénybe venni – mondjuk Sárváron.

De miért Sárvár?

Mert itt a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben és két helyi szállodában is lehet gyógyfürdő kezelést kérni. Egészen konkrétan négy hotelben van arra mód, hogy a szobából akár fürdőköntösben átsétáljunk a gyógyfürdő egységbe. A fürdővel átjárható két szálloda a Park Inn és a VitalMed, a saját gyógyvizes kúttal rendelkező hotelek pedig a Spirit és az Ensana, azaz Thermal Sárvár. 

Ráadásul Sárváron helyben is van lehetőség a szakorvosi vizsgálatra. Vagyis azért, hogy felírják az akár 15 alkalmas kedvezményes gyógyfürdő kúrát, nem kell különféle vizsgálatokra járni. Mindez helyben, a kezelés helyszínén is megoldható.

Mennyibe kerül a TB-támogatott gyógyfürdő kezelés?

Erről részletes tájékoztató a Sárvárfürdő.hu-n található. Az orvosi gyógymasszázs, az iszappakolás például 1100 forinttól, a gyógyvizes kádfürdő, a súlyfürdő pedig 500 forinttól indul. Sőt, egy komplex fürdőgyógyászati ellátás is csak 2 ezer 800 forint.

Szerintünk nem hangzik rosszul.

Használd ki, hogy a TB-támogatás igénybevételével jóval olcsóbbak a gyógyfürdős kezeléseket! Irány Sárvár!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük