A Gyógyvarázs kerékpárúton jópár megálló vár. Például a csónakázó tó. Egészen pontosan a csónakázó tavak, merthogy egy 9 hektárnyi vízfelületű, négy részből álló tórendszer található ezen a környéken. Ahol természetesen nyáron csónakázni is lehet.

De beiktathatunk itt pikniket vagy egy szimpla napozós lazítást is. Mondjuk a dizájnos csónakház mellett. Vagy ha kicsit elbújnánk, az se probléma. A tónak vannak nagyon romantikus részei is.

Persze nem csak maga a tó az egyetlen attrakció. A túraútról a Vadkert körútra kanyarodva egyből meglátjuk a Vadkert Majort, ahol amellett, hogy egy jót ehetünk, lovagolhatunk, sőt, még állatsimogató is várja a családosokat. Plusz: a major területén található egy kibérelhető szaunaház is.

Szerintünk az sem egy rossz program, ha ide elkerekeztek és szaunáztok, pezsgőfürdőztök egy órát.

Ugyancsak a Gyógyvarázs kerékpárút mentén található a Sárvári Kalandpark is. Ha próbára tennétek a bátorságotokat, érdemes lehet ide is tervezni egy megállót. Vagy a Sárvári Kirándulóerdőhöz. Merthogy a fürdőváros ezen része a csónakázó tavaktól csak pár méter. Ha erdei környezetben is kirándulnátok, vegyétek erre az irányt. Vagy tekerjetek valamivel tovább. Az erdőn át ugyanis eljuthattok a Rába folyó partjához.

Végül meg kell említenünk, hogy a Gyógyvarázs kerékpárút a Spirit Hotel mellett vezet. Vagyis ha egy egynapos kikapcsolódásra, pár órás luxus relax-ra vágynál, akár kerékpárral is érkezhetsz a szállodához.

Persze mindezek a felsorolt attrakciók térképen is megtekinthetők. Legalábbis azt, hogy merre vezet a túraút, egy segédlet mutatja. Ez online a Sárvár.hu-n érhető el. Nyomtatott formában pedig a Tourinform Irodában kérhetitek. Ahol egyébként kerékpár bérlésre is van lehetőség.


Járd be Sárvár megújult kerékpáros útvonalait! Akár a város nevezetességeit néznéd meg, akár egy kis plusz aktivitással tennéd még nagyobb élménnyé a nyaralást, érdemes felfedezned a fürdőváros kerékpáros lehetőségeit. Érkezz Sárvárra a pároddal vagy a családdal, a kerékpározást ne hagyd ki a programból. És ne csak nyáron kerekezz! Mivel a fürdőváros minden évszakban más arcát mutatja, tavasszal, nyáron és ősszel is remek élmény itt a bicajozás. Amennyiben kedvet kaptál a kerékpározáshoz, de az útvonalakat illetően, a bicikli kölcsönzési lehetőségekkel kapcsolatban kérdésed lenne, érdeklődj Sárvár Tourinform Irodájában

Jó bringázást! Jó feltöltődést, kikapcsolódást!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Atmoszféra apartmanok

Válassz szállást az Atmoszféra apartmanok kínálatából! Az aktuális ajánlatokért irány a szállás weboldala!

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!