Attól még, hogy nyár van, feszült élethelyzetekkel sajnos találkozunk. Ahol pedig stressz van, ott előbb utóbb izomfeszülés is kialakul. Főként a nyaki területeken, a háton jelentkezhetnek ezek a panaszok, amiket bizony kezelni kell, hiszen a fájdalom komoly hatással lehet a mindennapokra.

Szóval a stresszűző, izomfeszülést oldó kezelésekre nyáron is szükség van. Ha tehetjük, egy jó masszázst, egy-egy egész napos gyógyfürdős lazítást a vakáció idejére is iktassunk be. Amit egyébként nem csak vízben való relaxálással tehetünk a feszültségoldás szempontjából eredményessé, hanem úgy is, ha célzottan a nyaki területre irányítjuk a nyakzuhany vízsugarait. A gyógyvíz és a masszázs együtt csodákra képes. Akár még a hosszú ideje gyűlő stressz miatt megfeszült izmokat is újra lazává lehet tenni a segítségükkel. 

Ha pedig laza az izom, a lélek is megnyugszik. Ha pedig nyugodt a lélek, az újabb kihívásokkal is könnyebben megküzdünk. Mondjuk azokkal, amik a nyári kikapcsolódás után várnak minket a munkahelyen.

Szóval ha teheted, vakációzós időszakban se feledkezz meg a gyógyfürdős lazításról. Attól még ugyanis, hogy nyár van, a stressz nem tűnt el. Ezekben a hónapokban ugyanúgy szükség van a feszültség hatékony oldására, mint az év más időszakaiban.

Amennyiben ezt te is így látod, irány Sárvár! A fürdőben rengeteg olyan szolgáltatást találsz, ami akár rövid idő alatt is képes megszüntetni a felgyülemlett stressz miatt kialakult izomfeszülést. 

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük