Több ezren már rátaláltak a párokra a sárvári TDM új játékában. Ők már esélyesek a főnyereményre, a páros wellness pihenésre.

Újfajta aktivitással szólítja meg a Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. a nyári szezonra készülőket. Egy “párkereső” játékot indítottak, amivel azt mutatják be, hogy mennyiféle attrakció várja azokat, akik Sárvárra jönnek kikapcsolódni. Az aktivitás lényege, hogy a játékosoknak az online kártyák felfordítása után, az azokon lévő, helyi lehetőségeket bemutató ikonok párjait kell megtalálniuk. Természetesen időre. Minél gyorsabb valaki, és minél kevesebb fordításból találja meg az összes párt, annál több pontot kap. Az így elért eredménnyel pedig fel lehet iratkozni a verseny tabellájára. Ahol már most nagy verseny alakult ki – több ezren versengenek a nyereményekért. A látogatók ugyanis a játék élményén túl garantált nyereményekkel is gazdagodnak. Kapnak egy kupont, amivel olcsóbban foglalhatnak szállást az egyes sárvári szállásadóknál, de bizonyos szolgáltatások is kedvezményesen vásárolható a “kóddal”. Ezen felül minden játékos esélyes lesz arra, hogy megnyerje a főnyereményt is. Egy sárvári páros wellness pihenést a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa hotelben.

Haller Ferenc, a szervező TDM ügyvezetője a játékkal kapcsolatban elmondta: “Nagy öröm a számunkra, hogy már az indulás első két hetében közel tízezerszer indították el a játékot (9 ezer 850) és 3 ezer 500 név került fel a tabellára”. Hozzátéve azt, hogy a játéknak még nincs vége. Az akció ugyanis egészen június végéig tart. Így aki szeretné megdönteni a rekordokat, próbára tenné a memóriáját, elvinné a fix nyereményeket és indulna a fődíjért, még megteheti. A sárvári nyereményjáték a sarvariwellness.hu oldalon érhető el – hívta fel a figyelmet Haller Ferenc.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük