A húsvéti wellnessről ugyan le kellett mondani, de szerencsére ez nem azt jelenti, hogy hosszú hétvégés kikapcsolódásra már ne lenne alkalmunk az idén. Legalábbis három és négynapos ünnepi hétvégénk is lesz még pár alkalommal 2020-ban. Remélhetőleg több olyan, amikor már végre utazhatunk is.

A soron következő hosszú hétvége május 1-jéhez kapcsolódik. Arra, hogy ezen az ünnepen utazzunk, minimális az esély. Viszont pünkösdre talán már lehet belföldi wellnesst tervezni. Legalábbis mi nagyon bízunk abban, hogy a nyár első napjaiban már újra útra lehet kelni. Ha másért nem, legalább egynapos fürdőzésekre. 

De jó lenne…

Persze nem ez lesz az egyetlen ünnepi hosszú hétvége a nyáron, ott van még augusztus 20-a is. Ami ráadásul 2020-ban négynapos lesz. Szóval akár még egy hosszabb kikapcsolódást is tervezhetünk erre az időszakra. Remélhetőleg nyár végére már minden visszaáll a régi rendbe.

De ha még erre az időszakra sem mernél utazást foglalni, és a szabadságból sem futja már több napos wellnessre, ott van még október 23-a. Az idén ez pénteki napra esik, vagyis akár az őszre is betervezhetsz egy háromnapos lazítást.

Mindezekhez persze hozzá kell tennünk, hogy a szállásadók rugalmasan kezelik a foglalásokat . Szóval ha netán lefoglalsz egy wellness pihenést, ami a koronavírus-járvány miatt esetleg meghiúsul, szinte biztos, hogy kínálnak lehetőséget az időpont módosítására.

Szóval csak bátran a wellness pihenés tervezgetéssel! Nézegessétek a hosszú hétvégés ajánlatokat, ha pedig valami jót találtok a nyárra, az őszre, ne habozzatok, foglaljatok!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük