Azt ugyan még nem tudni, mikor kelhetünk újra útra, de az már látszik, hogy a szállásadók optimisták az újranyitás dátumát illetően. Legalábbis Sárváron nem egy szálloda ajánl júniusi csomagokat. 

Persze ehhez hozzá kell tennünk, hogy a kínálat általában rugalmas feltételekkel párosul. Vagyis a legtöbb szállásadónál lehetőség van az átfoglalásra. 

Szóval a sárvári szállodák készülnek. A fürdővel közvetlenül átjárható Park Inn-ben nem is akármivel. Korlátlan fürdőzési lehetőséggel, all inclusive ellátással, meg persze családbarát, bababarát szolgáltatásokkal. És ez utóbbit is fontos kiemelni, hiszen a Park Inn a családok szállodája.

Pont úgy, ahogy a Spirit Hotel a luxusra vágyók szállodája, a Thermal Sárvár pedig azoké, akik a gyógyvíz ereje által gyógyulnának.

És ez utóbbi két szálloda is optimistán tekint a nyárra. A Spirit Hotelben rövid és 4 éjszakás nyári csomagot is kínálnak. Ez utóbbi esetén ráadásul a negyedik éjszaka ajándék. Ja és az előfogalók még 5 százalék engedményt is kapnak. Ehhez 30 nappal az érkezés előtt kell jelezni, hogy a Spiritben szállnánk meg. A sárvári luxus szálloda – ahogy egyébként a legtöbb sárvári hotel is – természetesen lehetőséget kínál a foglalás lemondására. Ha úgy alakulna, hogy mégsem tudunk elutazni az adott időpontban, két nappal az érkezés előtt lemondhatjuk vagy módosíthatjuk az utazást. 

Végül nézzük az Ensana hotelt, azaz Thermal Sárvár szállodát. Akcióból ugyanis nálunk sincs hiány. Az előfoglalók itt is kedvezményeket kapnak. Ha 45 nappal előbb fixálod az utazásod időpontját, 15 százalék kedvezményt kapsz. De a wellness expressz csomag választása esetén alapból 10 százalék kedvezmény jár… Ami egy korlátlan fürdőzést kínáló, félpanziós csomag. Szerintünk nem hangzik rosszul. Főleg, hogy a szálloda egyedülálló környezetben található. A hotel medencéiben fürdőzőknek az sárvári arborétum fái tartanak árnyékot.

A sárvári szállodák tehát bizakodnak. Ők készülnek a nyárra! Tegyél te is így, legyél optimista és foglalj akár kedvezménnyel. Ahogy írtuk, a hotelek többsége ingyenes lemondást és átfoglalási lehetőséget kínál, ha netán mégsem tudnál útra kelni a megadott időpontban. Szóval a biztonság miatt ne aggódj.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük