Ha nyaralni megyünk, nem kérdés, hogy mire vágyunk a leginkább: strandolásra. Ez jól is van így, de ha igazán változatossá, élménnyel telivé tennénk a szabadságot, nem árt más aktivitásokat is szervezni. Nem kell lemondanunk a napi fürdőzésről, csak szervezzük úgy a napot, hogy jusson idő másra is.

Mondjuk ha Sárvárra jössz, indíthatod a napot futással. Akár a csónakázó tó körül vagy a várparkban is kocoghatsz a kiadós reggeli előtt. Aztán ott van még a nordic walking is. Ideális helyszín ehhez a sárvári arborétum. Nordic walking botok a legtöbb szállásadónál kölcsönözhetők – erről itt írtunk. Ahogy kerékpárok is bérelhetők. Amikkel célszerű bejárni a várost, a környéket. Ha Sárvárra jöttök, szánjatok egy napot a bringázásra. Túraútvonalakat találsz a TDM oldalán, ugyanitt írnak arról is, hogy a Tourinform irodában hagyományos és elektromos kerékpárok is kölcsönözhetők. Ez utóbbiak nagyon népszerűek, hiszen jelképes összegért bérelhetők. Az elektromos rásegítésnek köszönhetően pedig még a melegebb nyári napokon is élvezetes velük suhanni. Aztán – ha már az aktív programokat említjük – nem mehetünk el szó nélkül az úszás mellett sem. A Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőnek természetesen van úszómedencéje, itt akár már reggel is úszhatsz pár hosszt. Élményeket pedig a Sárvári Kalandparkban is gyűjthetsz. Szerintünk nem érdemes kihagyni ezt sem, ha Sárváron jársz. Plusz evezzetek egyet a csónakázó tavon – mondjuk a naplementében -, nyáron egészen este nyolc óráig van erre lehetőség. Ja, és ott van még a Vadkert Major, ahol lovagolni is lehet, de ha nem vagy az a lovaglós típus, az állatsimogató miatt is érdemes ide ellátogatni.

Szóval ha Sárváron jársz, a strandolás mellett szakíts időt más aktív programokra is! Tippeket mindehhez a Sárvár.hu-n találsz.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük