Az őszi wellness a legtöbbeknél kizárólag a gyógyvízben való lazításról, a szaunázásról és a passzív felöltődésről szól. Pedig az ősznél alkalmasabb időszakot a szabadtéri kikapcsolódásra aligha tudnánk elképzelni. Ilyenkor már nincs olyan meleg, de hűvös sincs. Legalábbis ha a mozgunk, biztosan nem fázunk… Aztán ott a természet szépsége. Az ezernyi sárgás, barnás színárnyalat, amibe a fák öltöznek ilyenkor, az páratlan.

Plusz az őszben van egyfajta lelassulás érzés. Legalábbis az olyan helyeken, ahol zöld vesz körül minket, azt tapasztalni, hogy minden kicsit megnyugszik. Ezt az érzetet akár mi magunk is átvehejük. A csend, a kellemes szellő, a lombok susogása könnyen relaxált állapotba hozhatja az elmét.

Szóval ha úgy érzed, hogy túlságosan pörgősre sikerült a szeptember, egy kis természetközeli programot mindenképpen iktass be. Akár egy sárvári erdőfürdőzést… De nagyon kellemes ilyenkor az aktív mozgást is.

Egy biciklis városnézés vagy egy kiadós nordic walking úgy átmozgat és feldob, hogy elfelejted minden hétköznapi gondodat.

Persze mindez nem azt jelenti, hogy a wellnessről, a vizes élményekről le kellene mondanod. Sőt! Gondold el, hogy egy aktív délelőtt után milyen jól eshet egy kiadós gyógyfürdőzés, meg egy testet-lelket felmelegítő szaunázás. Vagy épp fordítva: egy reggeli lazítós program után milyen remek lehet egy kis városnézés. Mondjuk egy múzeumi látogatással egybekötve. 

Ugye, hogy jól hangzik…?

Gyere el Sárvárra! A fürdőzős programok mellett pedig töltődj más aktivitások segítségével is. Irány ősszel is a természet!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük