Miért érdemes az ünnepek előtt egy kis wellnesst is beiktatni?

A kutatások szerint a december az egyik legstresszesebb hónapunk. Annak ellenére, hogy ilyenkor van az év legnagyobb ünnepe. Sajnos bármennyire is a meghittségről kellene szólnia a karácsonyi készülődésnek, valójában igencsak feszültek vagyunk ebben az időszakban. Aminek persze számos oka lehet. De a legtöbbször az év végi munkahelyi hajtás és az ünnepekkel kapcsolatos, néha túlzottan maximalista előkészület (sütés, főzés, takarítás, ajándékvásárlás) a felelős ezért. Persze általánosítani nem szabad, de az kétségtelen: ilyenkor hajlamosak vagyunk arra, hogy ingerlékenyebbek legyünk.

Ez pedig nem jó. Amivel talán mindenki egyetért. Ahogy azzal is, hogy részben a feszültség ellensúlyozása miatt célszerű tudatosan megtervezni az ünnepi készülődést és áldozni egy kicsit a lelki elmélyülésre. Mondjuk olyan környezetben, ahol nincs más választásunk, mint kénytelen vagyunk belassulni. 

Mondjuk gyógyfürdőben. A víz ellazít, a termálvíz hője gondoskodik arról, hogy a lélek is megnyugodjon és a hétköznapi feszültség elillanjon. Ami egyébként tovább is fokozható. Ha szeretnénk, a szaunázással még biztosabbra mehetünk. Legalábbis ami az ellazulást illeti. A forró levegőben történő relax nem csak a lelki mérget segít oldani, hanem fizikailag is méregtelenít. 

Szóval, ha teheted, áldozz egy-két napot a wellnessre az adventi időszakban is. Garantáltan meghittebb lesz a ráhangolódás az ünnepekre.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!