Allergia ellen sószobás kezelés… Kevesen tudják, de a strandoláskor, a wellness alatt akár a nyári allergia is kezelhető. Persze nem a vízben. Mutatjuk, mire gondoltunk.

Ha összekötnénk a kellemest a hasznossal és a nyaralás alatt az allergiánkat is kezelnénk, úticélként válasszuk Sárvárt.

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben ugyanis a számtalan szolgáltatás között a sószobás kezelés is szerepel. Ami nem csak a relaxálást segíti, hanem a tüdő tisztításában is a hasznunkra lehet. Nem mellesleg erősíti az immunrendszert és olyan lappangó légzőszervi panaszokat is képes időben megszüntetni, amikről még nem is gondoljuk, hogy már gyengítik a szervezetünket. A sós levegő természetesen az allergia kezelésében is a segítségünkre lehet. Napi fél, egy óra sókamrás relax csodákra képes. 

Persze egyetlen alkalomtól azért csodát ne várjunk, de már ennyi idő is elegendő arra, hogy megtapasztaljuk: a sószobás kikapcsolódás után bizony sokkal fittebbek vagyunk, a belélegzett levegő sokkal jobban hasznosul, mint a kezelés előtt.

Próbálj több alkalmat beiktatni a programba!

Mi azt javasoljuk, hogy ha van rá lehetőséged, a vakáció minden egyes napjára iktass be sószobás relaxálást. És ne csak akkor, ha allergiás vagy a pollenekre. Szerintünk csak úgy, a megelőzés és a relaxálás kedvéért is érdemes a wellness részévé tenni a sóbarlangos feltöltődést.

Két csobbanás között akár erre is keríthetsz alkalmat.

Fontos tudnod, hogy Sárváron minderre nem csak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben van lehetőséged, hiszen általában a nagyobb szállodák is rendelkeznek sóbarlanggal, sószobával. A Thermál Sárvár és a Spirit Hotel például ilyen. Ezekben a szállodákban a sószobás feltöltődés is szerepel a wellness- és a gyógykezelések listáján. 

Használd ki a lehetőséget, ha Sárváron jársz! Kösd össze a sószobás feltöltődést a vizes és egyéb wellness élményekkel.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük