Egy jó kis talpmasszázs csodákra képes. És most ezt a szó szoros értelmében is érthetjük. Ugyanis a talp reflexpontjait masszírozva olyan, hosszú ideje fennálló panaszok is megszüntethetők, amikkel addig nem bírtunk el.

Persze egy kezelés nem elegendő a teljes gyógyuláshoz, de arra igen, hogy kiderüljön, a mi problémánkon segíthet-e ez az alternatív gyógymód. Sőt, egy állapotfelmérő talpmasszázs alatt olyan, még nem érzékelhető betegségekre is fény derülhet, amikről mi addig nem is tudtunk. Így akár még a komolyabb panaszok megjelenése előtt léphetünk, akár teljesen meggátolható egy betegség kialakulása is.

Hogyan lehetséges ez?

A talpon visszatükröződik a különböző testrészek, szervek állapota. Ha ezeket a pontokat masszírozzuk, azzal elindítunk egy öngyógyító folyamatot.

Egyébként egy kezelés nagyjából negyven perces. Ennyi idő elég ahhoz, hogy az adott pontot stimulálva öngyógyításra bíztassuk a szervezetet.

A talpon keresztüli, akupresszúrás gyógyítás egy több ezer éves indiai módszer, amit az idők során folyamatosan fejlesztettek. Így mára már olyan hatékonnyá vált, hogy többnyire elismerik a hagyományos orvoslásban is.

Nem érdemes tehát kételkedni a módszer sikerben. Ezért ha tehetjük, a wellness alatt egy állapotfelmérésen mindenképpen vegyünk rész. Rosszat nem teszünk vele… Mi bajunk lehet? Legfeljebb kapunk egy kellemes talpmasszázst. Ezt pedig ki ne szeretné?

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük