Azt korábban talán már írtuk, hogy a sárvári fürdőben külön részlegen vannak a gyermek élményelemek és a gyógyvizes medencék. De azzal még nem nagyon foglalkoztunk, hogy melyek azok az attrakciók, amik a családosokat várják itt. Mondjuk az őszi szünetben.Az élményfürdő részen található egy hullámmedence, illetve egy játékokkal teli bébimedence. Ahol még babacsúszda is van. Meg rengeteg vízi játék. De közvetlenül a pancsoló mellett egy családi csúszdát is elhelyeztek. Ha a gyerkőc önállóan még nem csúszdázhat, ezen a szülővel együtt közösen is lecsúszhatnak. Ha már kicsit nagyobb a gyermekünk, akkor neki az úgynevezett “zöld” csúszda nyújt pancsolós élményeket. Vagy ha már 120 centiméternél nagyobb a vállmagassága, ugyanitt, a családi részlegben található óriás csúszdákat is használhatja. Ezek mindegyik jobbra, balra tekereg – részben az épületen kívül. Van, amelyik teljesen sötét, míg egy másikban különféle fényhatások teszik élménnyé a csobbanást.

A családi részben aztán van még egy játszóház is. Itt óvónők vigyáznak a gyermekekre – ez a felügyelet ingyenesen -, mondjuk amíg a szülők szaunáznak, vagy a gyógyfürdő részlegen lazítanak. De ha nem mennének el távolra a gyermeküktől, akkor sem kell lemondaniuk a wellness élményről. A pancsolók mellett ugyanis található egy pezsgőfürdő. Ha itt lazítunk, szemmel tudjuk tartani a gyermekünket.

Ugyanezen részlegen még egy 25 méteres úszómedence is található, illetve emeleti pihenőtér és még egy napozóterasz is van. A babamedence mellett pedig pelenkázó, baba-mama szoba, baba-melegedő, valamint mikróval és bébiétel melegítővel felszerelt babakonyha teszi komfortosabbá a hétköznapi ügyek intézését.

Gyertek, kapcsolódjatok ki Sárváron az őszi szünetben (is)!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük