Tudatos wellness-szel sokkal hatékonyabb lesz a stresszűzés. Ráadásul egy kis kreativitással még plusz kiadással sem jár az extra lazítás. Kíváncsi vagy a tippjeinkre?

Mit értünk tudatos wellness alatt?

Leginkább azt, hogy a fürdőzős nap ne csak a vízben üldögélésről szóljon. Tervezd meg, mikor, melyik szolgáltatást veszed igénybe! 

Nézzük a sárvári opciókat!

Kezd a napot mondjuk egy kiadós úszással! Attól még ugyanis, hogy pihenni megyünk, az aktivitást nem kell mellőzni. Ússz pár hosszt, mozgasd át az izmokat, majd irány a pezsgőfürdő. Például a gyógyfürdős egységben található gyógyvizes jacuzzi. 

Az itt eltöltött 15-20 perc után lazíts egy kicsit a pihenőtérben, majd jöhet egy kis masszázs. De nem a fizetős verzió, hanem a nyakzuhanyos és a víz alatti… Masszíroztasd át ezek segítségével a stressz miatt beállt izmokat – biztosan nem fogod megbánni! 

A “kezelés” után aztán következhet egy kis floating. Irány a kültéri medence sodrófolyosója, ahol semmi más dolgod nincs, csak feküdj fel a vízre és lazíts. 

Ezután megint jöhet egy kis szárazföldi pihenés. Aztán levezetésnek ismét egy kis mozgás. Tornázz egy kicsit! Természetesen a vízben. A víz alatt ugyanis könnyebben átmozgathatod az ízületeket. Egy-két guggolás, nyújtás már nagyon sokat jelent. Amit aztán követhet egy kis napfürdőzés valamelyik kültéri medencében.

És, hogy miért érdemes ezt is beiktatni a programba?

Mert amellett, hogy rendkívüli módon feltölt, a D-vitamin gyűjtést is elősegíti – amire ilyenkor ősszel nagy szükségünk van. A D-vitaminnak ugyanis mindamellett, hogy stresszoldó hatása van, regenerálja az izmokat és az immunrendszert is erősíti.

Látszik tehát: attól még, hogy csak egy szimpla fürdőzésre megyünk, rengeteg opciónk van az extra feltöltődésre. Legyél te is kreatív, és használd ki az ingyenes szolgáltatásokat! Wellness-szelj ősszel is Sárváron!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük