Nagyon is részletes beszámolóra találtunk. Ezt olvasva nekünk is kedvünk lett egyet lazítani a Spiritben.

A “tesztelő” már a bevezetőben arról ír: nem kérdés, hogy miért kapta a hotel a sok díjat, ha csak a szállodára vonatkozó adatokat és a szolgáltatások számát nézzük. De azért a személyes tapasztalat győzte meg igazán az Új Szó újságíróját.

Az idén tíz éves Spirit Hotelbe belépve kellemes lágy zene, megnyugtató környezet fogadja a kikapcsolódásra vágyókat. Egyből érezhető, hogy egy luxus szállodáról van szó, és felejthetetlen pihenés vár a vendégekre. Aztán ez az érzés tovább fokozódik, amikor a szobákba és a wellness részlegbe léphetünk. Az ellazuláshoz szinte minden adott. A szobákban a kényelmes ágyak, a szálloda környezetében lévő tavak, erdők látványa és a beszűrődő madárcsicsergés mind-mind ezt segítik. A wellness részlegről nem is beszélve.

A 10 ezer négyzetméteres spa részben 22 medence található. Van, amelyik gyógyvizes, van kültéri, beltéri. Úszómedence, sodrómedence, élménymedence, strandmedence… sorolhatnánk.

Az Új Szó oldalán írnak az igénybe vehető kezelésekről is. Egyebek mellett ezt: a hotel kínálatában több mint száz masszázs, terápiás vagy szépészeti kezelés található – hagyományosak és olyan exkluzívak is, amelyeket csak ebben a hotelben végeznek.

Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy a hotelben egy komoly szauna részleg is található. Összesen 9 szaunában van lehetőség lazítani, feltöltődni, és naponta akár háromszor is részt vehetünk felöntéseken. Akár egy Szauna Oscar-díjas mester szeánszát is élvezhetjük.

Az ételek sem okoztak csalódást a “tesztelőnek”.

Választék, minőség tekintetében sem. Ahogy írja: “Nem hiányoznak a magyaros ízek, de az ínyencek is megtalálják a kedvükre valót a hatalmas kínálatból, és a sütemények is nagyon finomak. Itt még a legválogatósabb vendégek is elégedetten állnak fel az asztaltól, szinte lehetetlen ugyanis kifogást találni” – teszi hozzá.

És nem csak a reggeli és a vacsora bőséges.

Napközben, ebédre is kérhetünk valami finomat. Akár a lobbi bárjában vagy a medencéknél található étteremben.

Amit pedig az összegzésben olvastunk:

“A sárvári Spirit Hotel a tízéves története alatt több mint 50 magyarországi és nemzetközi díjat nyert, és aki ott jár, az tudni fogja, hogy ez nem véletlen. Egy baj van csak ezzel: hogy a hotel nagyon magasra teszi a lécet, így aki itt jár, az a következő alkalommal már nehezen talál hasonló színvonalú szállodát a közelben – legfeljebb csatlakozik a törzsvendégek táborához.”

A teljes cikk itt olvasható.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük