Mi most megtettük, összesítettük a kínálatot. Nem volt egyszerű, hiszen rengeteg az attrakció. Szerinted hány medence és csúszda vár? Mutatjuk

Kezdjük a gyógyfürdő egység felől!

Ha innen közelítesz, a beltéri egységből úszva is elérheted a külső medencéket. Legalábbis kettőt. A két, télen-nyáron üzemelő medencében bármikor, így a nyári strandolás ideje alatt is lazíthatsz. Ezek közül az egyik egy melegebb vizű relax medence. Míg a másik egy élményelemekkel, víz alatti fúvókákkal, sodrófolyosóval rendelkező élménymedence. 

Aztán ha kicsit tovább haladunk a strandon, elérkezünk a strand medencéhez, illetve a fejesugró öbölhöz. Itt valószínűleg már az aktívabb szórakozás kedvelői érzik igazán jól magukat. Jobbára a fiatalabb korosztály tagjai, vagy azok, akik szeretnének kicsit vissza röppenni a fiatal korukba.

De ugyanez a helyzet a négypályás versenycsúszdával és a különálló csúszdapark egységgel is. Ha valaki kalandosabb fürdőzésre vágyik, akkor erre vegye az irányt.

A sárvári fürdő strandján 7 óriáscsúszda várja a strandolókat

De ha már élmény… Az óriáscsúszdáktól nem messze található egy hatalmas hullámmedence is. Ahol talán a tengerparti hangulat is megidézhető egy kicsit.

Családosoknak szinte kötelező errefelé is körbenézni

A hullámmedencétől pár lépésre viszont már egy fedett gyógyvizes medence vár. Aminek a  hangulata ugyan retro, de az élmény igenis mai. A nemrég felújított egység a fürdő egyik igencsak nyugalmas sarkában található.

Persze a legkisebbekről sem feledkeztek el a fürdőben

A retro gyógyvizes medencétől továbbhaladva, visszakanyarodva a fedett medencék felé találunk egy, a kicsik számára kialakított strand részt. Itt számos pancsoló és több kalandmedence is várja a családosokat. Rengeteg az élményelem.

Persze a strand nem csak medencékből és csúszdákból áll. Óriási terület várja a napozni vágyókat, illetve többféle büfé és étterem is üzemel a medencék körül. A fürdő külső egységéhez tartozik továbbá sportpálya (strandforci, strandröplabda, petanque) és van itt vízi buborék is. Ugyanakkor ne feledjük azt se, hogy a fürdő közvetlen szomszédságában ott a Sárvári Kalandpark is, ami megintcsak rengeteg nyári élményt tartogat.

Szóval attrakcióból nincs hiány a sárvári strandon. Úgyhogy ha a jó időben itt lazítanátok, nem fogtok csalódni. Legyen szó családi vakációról vagy feltöltődős relax wellnessről, Sárvár ideális választás a nyáron is.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük