Egyre több az olyan család, ahol az ünnepek alatt legalább egy élményfürdős programot beiktatnak. Ilyenkor a kicsik elvannak a csúszdázós részen, a pancsolóban. És a szülők is valamelyest kipihenhetik az év fáradalmait a termálvízben.

Sokszor írtuk már, hogy a sárvári fürdő nagyon népszerű a családosok körében. Hiszen van itt játszóház, ahol ha szeretnénk, óvónők foglalkoznak a kicsikkel. Szóval addig, amíg anya, apa szaunázik vagy masszázson van, a gyerekek biztonságban vannak és jól szórakoznak. Azt is sokszor írtuk, hogy a sárvári fürdő családi részében a pezsgőfürdőből rálátni a pancsolóra. Így a szülők fél szemmel folyamatosan figyelhetik, ahogy a kicsik játszanak, csúszdáznak a vízben.

sarvarfurdo5

És arról még nem is beszéltünk, hogy Sárváron a gyógyfürdő szárnyban gyógyító vízben is van lehetőség lazítani. Ami meglehetősen vonzó az idősödő korosztály számára. Így akár a nagyobb család is elmehet fürdőzni, a legkisebbektől a szülőkön át a nagypapáig, nagymamáig mindenki jól érezheti magát.

De mindez mennyibe kerül?

A Sárvár Gyógy- és Élményfürdőben egy felnőtt belépőjegy 3 ezer 300 forintba kerül. A diák és a nyugdíjas 1700 forint, a gyermek jegy pedig 1500 forint. Három éves kor alatt ingyenes a belépés.

_KCS4212

Viszont érdemes ránézni a családi belépőjegy árakra is. Ez két felnőttnek és egy gyermeknek 7 ezer forint. Két gyermek és két felnőtt esetén pedig 8 ezer 100 forint.

A szauna-világ napijegy 1600 forint.

Kíváncsi lennél a fürdő további belépőjegy és szolgáltatás áraira? Itt nézz körbe! Itt pedig az ünnepi nyitva tartásról tájékozódhatsz.

Fotók: Sarvarfurdo.hu

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük