És nem csak azért, mert megérkezett a hó, és ilyenkor kivételes érzés a kinti fürdőzés, hanem mert az év végére a sötétebb nappalok, a hideg időjárás és a decemberre kimerülő energiaraktárak miatt szükségünk van a melegségre. Kívül és belül is.

Az, amikor a szuna hője ellazítja az izmokat, ezzel együtt pedig a belső feszültség is elillan, az páratlan dolog. Főleg, ha a hangulatot még egy kis hóesés is fokozza. A téli wellness-nek van valami különleges varázsa. Kint hideg, bent meleg… Egyébként meg minden kicsit lassabb, és te is kicsit lelassulsz. A lélek megnyugszik, a test ellazul, és szépen lassan minden porcikád feltöltődik. 

Sárváron legalábbis ez történik a téli wellness alatt. Persze az ellazulást nem csak a klasszikus wellness élmények segítik. A fürdővárosban ugyanis téli, természetközeli programok is várják a vendégeket. 

Az arborétum egészen elképesztő, amikor havasak a fák. De ugyanez érvényes a csónakázó tavak környezetére is. Ezeken a helyszíneken mindenképpen érdemes egy-egy téli kirándulást tenni. Akár nordic walkingozni – mondjuk egy kiadós egész napos fürdőzős wellness előtt.

Ami pedig extra tipp: az arborétum téli világa a Thermál Sárvár kültéri medencéiből mondhatni testközelből csodálható meg. A csónakázó tavakra pedig a Spirit Hotel szaunavilágának pihenőteréből látunk rá. 

Kár, hogy mindezt a látványt, a sárvári wellness élményeket a koronavírus-járvány miatt most nem tudjuk átélni… De ahogy szokták mondani: ami késik, nem múlik.

Szóval most egy kis türelem, aztán nemsokára újra várnak a sárvári relax szolgáltatások. Most az a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra. Minden más megvár.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük