Bloggerek, vloggerek előnyben, de bárki csatlakozhat az “Örökítsd meg Sárvárt!” akcióhoz.

A játékban résztvevőknek ugyanis csak annyit kell tenniük, hogy készítsenek egy rövid videót arról, mit próbálnának ki Sárváron. Ezt kell feltölteniük a saját közösségi oldalukra (Facebook, Instagram vagy Youtube), amit aztán a zsűri értékel. A szerencsés nyertes pedig komplett sárvári wellness pihenést kap cserébe.

“Aki érez magában némi kreativitást, vagy csak egyszerűen szeretne Sárváron, a helyi wellness szállodákban ingyenesen eltölteni pár napot, tegyen egy próbát” – erre bíztatja az érdeklődőket Haller Ferenc, a szervező, Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Hozzátéve azt, hogy a nyeremény több száz ezer forint értékű, hiszen nem csak egy személynek, hanem egy egész családnak szól, és még a helyi programokon való részvétel lehetőségét is tartalmazza.

nyeremeny2

Sárváron egyébként évről évre egyre több attrakció várja a kikapcsolódásra vágyókat. A Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő szinte folyamatosan fejleszt, nemrég például új csúszdákat adtak át. De a kalandos nyaralást kedvelőknek is vonzó lehet Sárvár. Ugyanis nem mindennapi természetközeli élményeket ígér a kalandpark, az arborétum és a Rába folyó környezete is. Ugyanakkor rengeteg az exkluzív, kényeztető szolgáltatás és a megismerésre váró kulturális emlék is a kisvárosban.

Aki tehát szeretne sárvári élményekkel gazdagodni, és a családjával együtt ingyen eltölteni pár napot a fürdővárosban, vegyen részt az “Örökítsd meg Sárvárt!” játékban. Nevezni 2017. augusztus 1-jéig lehet. De minden részlet megtalálható a Sarvar.hu oldalon.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük