A nyaraláskor nem csak nap közben szeretnénk jól érezni magunkat, az az igazi kikapcsolódás, ha este is van mivel eltölteni az időt. Mi most egy-két sárvári “napzáró” lehetőséget gyűjtöttünk össze.

Menjünk el csónakázni! Sárváron a nyári időszakban erre este nyolc óráig van lehetőség. De tehetünk egy kellemes, vacsora utáni sétát a városban is. Megcsodálhatjuk például a Posta téren a nem mindennapi fényjátékot bemutató szökőkutakat.

er_img_0812

De, ha már a vacsorát említettük, nem árt tudni, hogy hol lehet jókat enni. A számításba jöhető éttermekről itt tájékozódhatsz. Viszont mi is ajánlunk egy-két helyet. A Vadkert Majorban például kiváló, vadból készült ételeket kóstolhatsz. Ha a belvároshoz kicsit közelebb  ennél egy jót, a Bassiana Hotel (a képen) remek választás. Ahogy a vár közelében lévő Várkapu vendéglő is. Itt még egy, az 1800 évek végén épült borospince is található – elég hangulatos itt elfogyasztani a vacsorát.

Sárvár este

A vacsora után egy jó desszert sem hiányozhat. Egy jó sütire vagy fagyira nézz el a Lilaudvar Kávéházba! Késő este pedig jöhet egy levezető séta a gyönyörűen megvilágított Nádasdy-vár melletti parkban.
Egy másik este alkalmával pedig jöhet kis grillezés, amire számos helyi apartman és hotel udvarán van lehetőség – ha ott szállunk meg. Ezekről tájékozódj itt. De koktélozni is beülhetünk egyet, ha úgy tartja kedvünk. Mondjuk a Club63 nevű pub-ba.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük