Mást egyelőre nem tudunk tenni, mint nosztalgiázunk… Legalábbis, ami a sárvári téli wellness lehetőséget illeti. Úgyhogy kicsit visszamentünk az időben, és elővettünk néhány, a korábbi években készült sárvári képet. Nem tudjuk, hogy jó ötlet volt-e… Az biztos: nem jó érzés azt látni, hogy abból a rengeteg téli élményből, amit a sárvári szolgáltatók és a fürdőváros nyújtani tud, az idén gyakorlatilag nem részesülhet senki. Mire gondolunk?

Például arra, amikor úgy fürdőzhetünk a szabadban, hogy közben szállingózik a hó. Erre Sárváron a fürdőn kívül a Thermál Sárvárban és a Spirit Hotelben is kínálkozik lehetőség. Legalábbis normál körülmények között.

Aztán ott van a szaunázás élménye. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő tematikus szeánszait, a Spirit kínálta luxus relaxot és a Vadkert Major privát szaunaházában történő lazítást is most mellőznünk kell. 

Illetve jelenleg sajnos arra sincs lehetőség, hogy felkerekedjünk egy kiadós szállodai reggeli után, és bejárjuk a téli arborétumot vagy a csónakázó tavak környékét. 

És valószínűleg az sem jön össze az idén, hogy sárvári jégpályán csúszkáljunk – mondjuk egy kiadós, estébe nyúló gyógyfürdőzés előtt.

Nem jó látni, hogy a máskor vendégektől nyüzsgő Sárvár most csendes. Rossz érzés tudni azt, hogy abban a rengeteg élményben, amit télen nyújthat a város, most nem részesül senki.

Persze tudjuk: most sokkal fontosabb az, hogy vigyázzunk egymásra, mint a wellness… De azért jó lenne, ha előbb nem is, de február környékén azért tudnánk adni nektek egy kis ízelítőt a téli Sárvárból is.

Legyen így! 

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük