Az októberrel együtt hivatalosan is megérkezett a szauna szezon. Ha nappal nincs is hideg, reggelente azért már érződik, hogy bizony elmúlt a nyár. A nyirkos, hűvös reggelekkel együtt pedig a szaunázás iránti igényünk is egyre nő. De nem csak a hideg miatt vágyunk a szaunázós lazításra.

Ilyenkor már a hangulatunk is megköveteli a relaxálással egybekötött wellnesst. Mivel októberben már érzékelhetően hamarabb sötétedik és gyakrabban vannak borongósabb nappalok, a kedvünk sem mindig kicsattanó. Illetve a nyár utáni munkába állással járó feszült hétköznapok miatt is kezd csúcsra érni a stressz-szintünk. Szóval lelki oldalról is megjelenik az igény a wellnessre, ezzel együtt a relaxálást nagyban segítő szaunázásra is. És még egy dolog: a szaunázással felkészíthetjük a szervezetünket a téli időszakra is. Az ilyen típusú megelőzést pedig nem árt már októberben megkezdeni. Méregtelenítsünk szaunában, ezzel tehermentesítjük az immunrendszert, ami így sokkal hatékonyabban veszi fel a harcot a “támadásokkal” szemben.

Szóval nem kérdés, hogy az októberrel az őszi szauna szezon is elkezdődik. Úgyhogy ha van rá módod, és wellnesselni mész, keresd fel a fürdők, szállodák szauna világát is. Számos helyen ilyenkor már extra felöntésekkel is készülnek. Sárváron legalábbis így van. Az itteni fürdőben hétvégente különféle szauna szeánszokat tartanak. Az éppen aktuális szaunázós programokról itt tudsz tájékozódni.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük